Me, myself and I

Dette innlegget har ligget i utkast i flere månender. Har aldri klart å sette ord på det. Så dette blir et veldig banalt innlegg. Eller det blir kanskje alle innleggene? Jeg føler aldri at jeg finner ord som er sterke nok til å formidle hva som skjer inne i hodet mitt. Så kanskje blir alt helt banalt. 

Min kropp? Min stemme? Mine hender? 
Jeg kan se meg selv i speilet, og lure..er det meg? Meg som i den personen jeg var da jeg ble født? Jeg føler at jeg sitter og ser meg selv utenfra. Er jeg meg selv? Finnes egentlig jeg? Jeg har aldri funnet noen gode svar. Jeg passer liksom ikke inn noen steder, ihvertfall ikke her i livet. 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s