ikke press meg over grensen, ikke nå.

Skoledagen er over. Jeg er sliten. Utrolig sliten. 
Jeg har sagt at jeg ikke møter opp til DBT idag( en form for gruppeterapi, har et innlegg i utkast om DBT, kanskje kommer det) Jeg vet ikke helt hvordan de reagerte på det. Men jeg gir blanke faen akkurat nå. Jeg har sagt klart ifra at vist de tvinger meg til å være med på noe som helst idag, presser de meg over en grense. Vist de gjør det, vet de godt hva som skjer. 
Jeg kom tilbake på institusjonen med et løfte, et løfte om at dette skulle være en ny start. Blanke ark, sant? Men jeg trenger ro rundt meg akkurat nå. Backe ut av livet litt. Ting er vondt. Ting er tøffe. 
Jeg har forsatt en grense. Den er kanskje usynelig nå? Nå som alt skal være bra? Nå som jeg skal klare meg selv. Men grensen er der forsatt. Jeg står på grensen nå. Ikke dytt meg. Vær så snill, ikke push meg over grensen nå. Jeg bruker kreftene mine på å holde meg på grensen, men det skal ikke mye til før jeg er over. Rett ned. Ned i det svarte uendelige. 1000meter rett ned. Ned til ingenting. 

– happypain

12 kommentarer om “ikke press meg over grensen, ikke nå.

 1. Jeg kunne gitt deg all styrke jeg har og eier -selvom det ikke er stort- for at du ikke skulle blitt dyttet over den grensen, for at du skulle holdt deg langt bak den grensen. Jeg kunne gitt livet mitt. Jeg mener det, virkelig.
  Jeg tror ikke jeg trenger å skrive lang bibel igjen om hvor glad jeg er i deg eller hva du betyr for meg eller hvor mye jeg tenker på deg -for det vet du.
  Du er best og fortjener best. Men noen ganger er de beste som blir rammet hardest, det er urettferdig. Du fortjener ikke å ha ett sånt liv.
  Sender massemassemassemasse klemmer. <3<3

  Liker

 2. Hedda:
  Du er så fantastisk vennen min! Og du har helt rett, du trenger ikke skrive en bibel, det har du gjort før, og jeg håper du vet at du betyr like mye for meg. Håper det ikke blir lenge til vi sees igjen! Jeg savner både stemmen, klemmene dine og selve deg!!
  Sender en hel haug klemmer over til deg og. Ta så godt vare på deg selv som du overhode klarer ❤ husk at jeg er her for deg, ikke glem det!

  Liker

 3. Isole:
  Tenker masse på deg og «isole». Huk tak i meg vist du trenger meg, eller det er helt random ting. Ta vare på deg selv ❤ jeg prøver å gjøre det, selv om jeg er litt for langt unna til å kunne gi deg en klem. Sender jeg masse klemmer over til deg, håper de når helt fram., ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s