15 kommentarer om “Random, kanskje ikke fullt så random (video)

 1. Kjære, fine deg.
  Jeg tror ikke jeg er den eneste som bare ønsker å gi deg en stor klem. Får virkelig vondt av deg, når jeg ser denne videoen. Går tom for ord, jeg.
  Og du! Forresten, jeg fikk skikkelig inspirasjon fra det innlegget ditt lenger ned, om at selvskading er ett veldig tabu-lagt tema, til å skrive et leserinnlegg til min lokalavis, budstikka, om akkuratt det. Så jeg gjorde det og sendte inn. Vet ikke om det kommer med i avisen, men håper det gjør det. Ikke at det gjør så ekstremt stor forsjell, men likevel. Håper den kommer med.

  Liker

 2. Ord blir egentlig fattige her…
  Jeg likte filmen og føler det er en bra måte å uttrykke seg på! Du er så åpen, og det tror jeg er viktig med tanke på at det en dag skal bli bedre. Også må jeg bare si at du er utrolig vakker ❤
  Men selv om jeg litke filmen og synes du var utrolig tøff, så var det også veldig vondt å se på. Jeg likte den ikke fordi jeg liker å se hvor jævli du har det, det må du ikke tro! For jeg ble sittende med tårer i øynene, og det var på en måte godt å få se litt mer av deg og hva du liker/drømmer om og samtidig hva du er redd for<3.
  Det er vondt å høre at mennesker overser deg og at du har mistet så mange, for noe du faktisk ikke kan noe for. Men det er jo på den måten man finner ut hvem som er dine ekte venner og hvem man faktisk kan stole på. Både venner og kjærester, og den gutten/jenta som en dag får deg- må virkelig være fantastisk for å fortjene deg ❤
  Skulle ønske det var noe jeg kunne gjøre eller si, så dagene dine blir lettere. Men jeg blir imponert over din styrke og hvordan du står på og fortsatt ikke har gitt opp! Jeg skjønner det til tider må føles uutholdelig. Men jeg har virkelig troen på deg vennen, husk det! Jeg håper verden din skifter farger og at livet gir meningen igjen<3
  *legger igjen en stor klemm og masse varme tanker*

  Liker

 3. Kjære, nydelige, fantastiske du.. <33
  Utrolig tøft av deg å lage en video om dette, satt med tårer i øynene, og finner ikke helt de rette ordene nå. Du er så sterk, vennen min, så utrolig, utrolig sterk, selv om du kanskje ikke ser det selv. Men jeg ser det, virkelig. Du er en VELDIG stor inspirasjon for meg, uten deg tror jeg faktisk ikke jeg ville vært her nå.
  Alt du går igjennom.. Nei, jeg har ikke ord, det er så urettferdig. DU, av alle, det er ikke rettferdig. Du fortjener så mye, mye bedre, som det nydelige mennesket du er. Om jeg kunne, ville jeg tatt smerten din for deg, som jeg har sagt tidligere. Jeg kunne virkelig gitt livet mitt for at du skulle fått det bedre!
  Håper vi får til å treffes en dag, vi må få til det.. ❤ Savner deg så mye.. Vil så virkelig bare kunne gi deg en lang, varm klem, og fortelle deg hvor glad jeg er i deg, sagt med ORD, ikke bare over tastaturet.
  Ikke glem at jeg er så utrolig glad i deg, og at du har fått en stor plass i hjertet mitt. Sender masse, masse varme klemmer og tanker. ❤

  Liker

 4. Jeg føler mine ord ikke blir bra nok akkurat nå, mine ord brennes opp i hodet på meg.
  Jeg føler heller at jeg har veldig lyst å gi deg en klem! ❤
  Livet er hardt, og å se alt det du hadde fått skrevet ned gjør vondt.
  Du fortjener ikke alt det der, du fortjener noe som er bedre.
  Du fortjener ett flott liv, og jeg ser mange likheter mellom oss.
  Du ser alltid søt ut, og jeg skulle ønske jeg kunne være der for deg.
  Du er en ukjent person selvom jeg føler jeg kjenner deg litt.
  Men jeg er gla du er i live og at jeg får vite hvordan du har det.
  TENKER PÅ DEG MYE, er her for deg hvis du virkelig trenger noen ❤
  stor klem fra meg til deg!

  Liker

 5. Det var egentlig ganske mye :/ Mine tårer renner, som flere over her sier:/
  Jeg skulle ønske jeg kunne være med deg, gi deg en klem. Vise at du ikke er alene ❤
  Du fortjener ikke det du har gått igjennom, og du burde elske deg selv for å være der du er, selv om det er utrolig vanskelig!
  Jeg vet ikke helt hva mer jeg skal si, men om det er noe, så bare ta kontak ❤
  Hold ut! Du er sterk, og kanskje en dag vil ting begynne å faktisk bli bra. Det er i allefall det jeg klamrer meg til! ❤

  Liker

 6. Hei.
  Jeg kom borti bloggen din ved at jeg selv søkte etter hjelp på nett… jeg selvskader meg ikke… men livet er tungt og svart… jeg er mye eldre enn deg…. Skulle gjerne gitt deg en stor klem… Håper du snart kan få livet ditt tilbake…. jeg håper jeg også finner mitt….

  Liker

 7. Bare det at du forteller dette til de som ser denne vidioen er utrulig sterkt av deg! Du er sterkere enn så mange mennesker! Må så være at du skader deg og har andre problemer, men at du klarer å fortelle dette, at du klarer å leve videre, at du hvertfall prøver å bli bedre, det gjør deg til en utrulig STERK person!
  Som mamma så får jeg mageknip av hvordan du har blitt behandlet av helseinstutisjoner, skole å ikke minst foreldre… De forstod tydeligvis at noe var galt, å at de d ikke gjore sin plikt som foreldre å hjelpe deg, å finne ut hva som var feil skremmer meg… Ikke bare det at du ble behandlet slik, men jeg er så redd for at om noe noensinne skjer med barne mitt, at jeg da lukker øynene for at sannheten er for vond å ta stilling til…
  Jeg vet at du ikke trur på det, men du er virkelig vakker å en sterk person! TAKK for at jeg får lese om live ditt! Takk for at DU hjelper meg slik at jeg kan se «varnings signaler» så tidlig som mulig om noe skulle skje med mitt barn. Takk for at du er så sterk at du lever videre, selv om du har det vanskelig. ❤

  Liker

 8. T du og jeg er så veldig veldig like og jeg er blitt kjempe glad i deg, trodde ikke vi hadde SÅ mye til felles. Men det har vi. Ga skjermen en klem. Du betyr noe stort for meg, den ene i verden jeg kan skjenne meg igjen i!
  Glad i deg<3 Stor klem fra Exhaustes, S

  Liker

 9. Kjære deg!
  Du er utrolig tøff som legger ut en sånn video! Jeg har lest bloggen din en stund, og du er så ufattelig flink til og skrive. Jeg kjenner deg ikke, men jeg ville gjort mye for at du skulle fått det bedre! Du fortjener ikke dette.
  Jeg har faktisk blitt litt glad i deg av å lese bloggen din!
  Stay strong, kjære deg! Fortsett og kjemp, hadde vært trist om et så vakkert menneske forsvant fra denne verden.. ❤

  Liker

 10. Jeg er så utrolig stolt av deg! Det krever enormt med mot og styrke for å gjøre det du har gjort. Sitter å gråter, for du fortjener ikke å ha det så jævli, og jeg skulle virkelig ønske det var noe jeg kunne gjort for deg.
  Du er sterk, du kan klare det! Jeg er her hvis du vil snakke, selvom du ikke kjenner meg, men jeg er personen bak en rekke andre anonyme blogger -og vi har hatt litt kontakt for en stund siden.
  Sender deg tusenvis av klemmer, kjære. ❤

  Liker

 11. Egentlig skjønner jeg ikke hvorfor jeg ikke har sett denne før. Kanskje jeg ikke hadde overskudd når du postet den, men nå har jeg i alle fall sett den.
  Det som slår meg er hvor mye jeg kjenner meg igjen i det du beskriver. Jeg hater folkemengder selv, jeg. Det er en ting av alle de jeg kjente meg igjen i.
  Jeg skulle ønske jeg kunne gjøre noe for deg, for du fortjener å ha det langt mye bedre!
  Hadde jeg kunnet gjøre noen forskjell for deg, ville jeg gjort det ❤
  Mange klemmer sendes ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s