Cancer

Til alle som kjemper, til alle som har tapt, til alle som kjenner noen som kjemper eller har tapt kampen mot kreft. Og selvfølgelig til min kjære venn som ble tatt ifra oss. Alle kommer etter deg, til slutt. Tilslutt møtes vi igjen. Hvil i fred ♥ 

– happypain

10 kommentarer om “Cancer

 1. Herregud, jeg klarte ikke lese innlegget engang, tårene rant som et helvete med en gang jeg så overskriften. Jeg virkelig hater kreft.

  Liker

 2. Kussinen min vant kampen, i allefall hittil. Siden svulsten satt på hjernen kunne de ikke fjerne «rota» og hun må mest sansynelig opperere den bort igjen. Veldig risikabelt, men hun er sterk ❤

  Liker

 3. Kreft er noe dritt ja !
  Pappa vant kampen, men jeg mistet en nær en igår, jævli å høre sånt…
  Men jeg sender alle mine tanker til deg og bare deg !!!!!! ❤
  Kjempeglad i deg jenta mi og jeg kondolerer så utrolig mye !! ❤
  Savner deg og tenker masse på deg ❤
  Take care and be strong ;*

  Liker

 4. Hei,vet ikke altid hva som skal stå under mitt navn :)men er ofte innom å leser litt,å lurer på hvordan det står til med dine føtter nå?det er jo bare 2mnd aiden du sist hadde gips,men..krysser fingrer og tær å hoper du kan sette krykkene vekk for gått!
  Innlegg?
  See you,my dreamAngel!

  Liker

 5. kristine:
  Godt å høre at hun har vunnet. Ønsker henne alt vell! håper virkelig hun klarer seg bra. Bra at hun er sterk, det skjønner jeg at hun må være. Kreft er forferdelige greier. Sender masse masse varme tanker til henne, også deg selvfølgelig ❤

  Liker

 6. Pain ! </3:
  Ååå, så utrolig trist å høre vennen min.. det var det du ikke klarte å snakke om på face? 😦 Husk at jeg er her for deg, alltid! Du har et hjerte av gull, det skal du virkelig vite.
  Jeg kondolerer så mye.. håper h*n har funnet fred.
  Pass på deg selv vennen, like godt som du passer på meg – for da er du trygg ❤

  Liker

 7. Øyvind:
  Hei Øyvind! og tusen takk for spørsmål, og ikke minst omtanken! Jeg har klart å holde meg unna krykker og gips! noe som er det lengste på gud vet så lenge. Jeg går igjennom mange undersøkelser for tiden. Så håper det har noe for seg, håper de finner ut noe!
  Takk og takk for fine ord! ta vare på deg selv ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s