15februar..

Igår hadde jeg møte, det var slitsomt. Hater når det sitter så mange rundt meg og har forventninger om at jegskal snakke og svare på de fordømte spørsmålene jeg har hørt så alt for mange ganger. Etter møte slo jeg av lyset på rommet, og la meg under dyna. Og der lå jeg til jeg måtte ta kveldsmedisiner og utover natta fikk jeg sove. Kreftene mine føles borte. Selvfølgelig skal institusjonen ut å spise ikveld, på en resturant i oslo. Som egentlig er det siste jeg trenger nå. Stapp full av folk. Og sikkert unger som skriker og løper rundt. Summingen av folk som har alt for mye å si på engang.
Ja, jeg er negativ. Men faen heller. Ingenting går min vei. Resten av uke skal jeg igjen på sjukehuset, noen møter og skole. Jeg har mest lyst til å legge meg under dyna, og sove. Fader ass, jeg er så møkk lei. 

– happypain

7 kommentarer om “15februar..

 1. Du kan jo prøve å slå av lyset, legge deg i sengen, og late som om du sover ?… da slipper du å være med (?) . Ønsker deg lykke til.
  Forresten lurer på noe: hvilke medisiner går du på ?

  Liker

 2. Jeg veit hvordan du har det t jeg for min del hater cafeer og sånn, bare ammende mødre og slavrete gamle kjærringer og ja så er det rosa bloggerne som tar bilde av kaffen sin og snakker ut om hvor koselig det er XD
  Hilsen Exhausted

  Liker

 3. Har det helt likt! Bortsett fra at jeg ikke bor på institusjon.
  Tenker på deg hele tiden, er så utrolig redd for å miste deg.

  Liker

 4. Har du hørt om Modum Bad? Litt helt ut av det blå, men kanskje de kunne ha noe som fungerer for deg ettersom de arbeider på en litt annen måte?
  Det er godt å slukke lyset og hvile litt innimellom, håper det går greit med deg! ❤

  Liker

 5. Å, du er så sterk!
  Det må jeg bare si, for det kommer til utrykk i alt du skriver. Du er ei flink og fantastisk reflektert jente 🙂
  Jeg skjønner at slike møter er vanskelige, selv om jeg ikke snakker om det samme så er bare møtene i seg selv… ja.
  Ord blir egentlig fattige, du er så sterk på tross av alt du har møtt av utfordringer og dritt.
  Kjempeflink er du ❤
  Heier masse på deg vidre, hvertfall :3 <3<3<3

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s