masse som foregår

Jeg har vært veldig ut og inn av bloggen i det siste. Men det har skjedd mye. 
Ansvarsgruppemøte
skole
psykolog og særkontakt timer
haugevis av prøver og undersøkelser på sjukehus.
flere møter
mer skole
og enda mer sjukehus
ja, du skjønner..

Jeg droppet ut av DBT(dialektisk atferds terapi) for noen uker siden. Jeg klarte rett og slett ikke mer. De rundt meg er ikke så fornøyd med det, men det bryr meg egentlig ikke så mye. Jeg er sliten, og gidder ikke presse meg over grensen nå. Det er mye snakk om behandlingstilbudet jeg får, om det er noe for meg. Etter som mange mener at folk med mye selvmordstanker ikke skal være på en institusjon med åpne dører. Men vist jeg skal gå over på poliklinsik kommer det ihvertfall til å gå til hælvette. 
Jeg begynner og bli ganske forvirret. Noen ganger får jeg høre at de gjerne vil ha meg der, mens andre ganger lurer de på om det er lurt at jeg er der. Skulle ønske de kunne bestemt seg. Enten kan de betrygge meg med at jeg kan være, eller så kan de bare si det rett ut, så kan jeg flytte. 

 – happypain

4 kommentarer om “masse som foregår

 1. Du er virkelig best og fortjener ikke noe annet enn nettopp det. Ordene mine blir så fattige, ingen ord når opp til hva jeg ønsker å si til deg. Jeg vil bare klemme deg. Lenge. Klemme vekk alt det vonde og fæle.

  Liker

 2. Det som du går gjennom, og skriver om nå, er jeg liv redd for!
  At noen skal sladre å finne ut alle kuttene mine..
  Bli sett på annerledes.. som en psykopat..
  Hvis noen finner det ut, kommer det til å gå til helvete..
  Alt vil bare bli værre..
  Det ender med at jeg blir en psykopat..
  Jeg er normal!!!
  Alle tror det, bare de ikke få vite noe…
  Stå på!!
  Full støtte!
  Skulle ønske jeg hadde den styrken du har som jeg mangler..
  M.J<3

  Liker

 3. Veit hvordan frykten for å bli kastet ut er, det blir en stor sorg og byrde. Forlate alt som er kjent? Det er helt forferdelig, hva har du vært på sykehuset for? og hva er dialetisk adferds terapi?
  Glad i deg, stå på! ❤
  Klem fra Exhausted.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s