hei.

Hei døden.
Er det mange som kommer til deg?… Frivillige liksom? Hvordan har de det? 
Er det noen som vil tilbake? Tilbake til livet?
…ingen? 😦
Du må være snill, det tror jeg – etter som så mange vil til deg. Du kommer med mange fristelser. Ikke rart så mange har gitt deg livet dems i bytte mot det du tilbyr. 
Bort fra alt det vonde. Tilgivelse for alt du angrer på. Evig fred. Slippe å føle presset fra alle rundt deg. Slippe forventningene alle har til deg. Slippe å late som alt er okei, slippe å gjøre noe som helst egentlig. 
Du har tatt plass i hodet mitt. Du hvisker ting som får meg til å føle meg bra, men noen ganger livredd.
Skal jeg være redd deg? Jeg liker deg, jeg.  
Hilsen meg.  

 

– happypain

6 kommentarer om “hei.

 1. Om du dør, følger jeg etter deg. Jeg hadde ikke klart å miste deg. Du vet hva du betyr for meg og hvor glad jeg er i deg, du er i tankene mine 24/7. Jeg vet at du har det veldigveldig vanskelig, og jeg føler ikke at jeg kan si at du ikke må ta livet mitt og fortelle deg hvor mange som er glad i deg – da blir det bare verre for din del. Men likevel er midt største ønske at døden ikke blir din siste utvei. Og jeg vet også at du kan klare det, selvom det ser veldigveldig mørkt ut nå. Jeg har det på helt samme måten.
  <3<3<3

  Liker

 2. Aldri gi opp, Noensinne.
  Vi trenger deg her, du er verdifull. En verdifull, vakker jente som ikke fortjener å kjenne smerte.

  Liker

 3. Hedda:
  Kjære hedda ❤ tusen takk for dine fine ord og hjerter! Du betyr så utrolig mye for meg å, lengter etter å se deg!! Ta så godt vare på deg selv som du klarer ❤

  Liker

 4. Døden møter man én gang. Livet får man én gang. Du trenger ikke ha hastverk for å møte døden, du hadde jo ikke hastverk for å komme til verden. Men når du først er her utgjør du en forskjell. Livet utgjør en forskjell. Og det er verdt å være her lengst mulig. Derfor må du aldri gi opp! ❤

  Liker

 5. Gud, tårene mine triller når jeg leser dette! Ofte når jeg leser ting du skriver er det akkurat som om du kjenner meg, tvers igjennom. Du er så god til å skrive, til å sette ord på smerten din og du får meg til å ville reise meg opp igjen. Prøve en gang til, kjempe en gang til. Selv når du har det helt forferdelig, så klarer du likevel å reise deg opp igjen, og prøve på nytt!
  Du er herlig. Utrolig herlig. Ikke gi opp, fantastiske deg! Og vet du hva? Jeg har blitt glad i deg, søta! ❤ Nussnuss.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s