crap

Jeg dro ikke på skolen idag. Sovnet ikke før halv ni i morges. Trodde jeg skulle få sove litt. Men personale dro meg opp av sengen halv ti. Nå er det bare å prøve å holde seg våken til i kveld. 
Jeg har vært så utrolig svimmel og kvalm i det siste. Jeg er vant til det. Men det har vært ekstremt i det siste. Besvimer mye. Føler meg skikkelig dårlig.

Skal ha to møter senere idag. Tror ikke jeg er istand til det. Fy fader jeg klager mye nå. Men livet er ganske crap nå. 

10 kommentarer om “crap

 1. Åå, vennen min.. 😦
  Jeg blir så sint når jeg leser at du har det sånn, for det er så urettferdig! Du fortjener ikke dette, du fortjener så MYE, mye bedre.
  Ikke gi opp, kjære deg. Jeg ser du har det helt jævlig og jeg tror jeg vet hvordan det føles, men du er så sterk, fantastisk og nydelig. ❤
  Prøv å ta vare på deg selv så godt du klarer, selv om jeg vet det er vanskelig. Jeg vet du kan klare det, og et av mine største ønsker er at du skal få det lettere, jeg kunne gjort hva som helst for å fjerne smerten din, om jeg så måtte ta den selv..
  Husk på at jeg er utrolig glad i deg, og at jeg er her. Alltid. ❤

  Liker

 2. hardchallenge:
  Hei vennen min ❤ jeg tenker så utrolig mye på deg for tiden og! jeg savner virkelig stemmen og ansiktet ditt.
  Ta så godt vare på deg selv som du klarer og makter. Huk tak i meg vist du trenger noen å snakke med ❤ Jeg har forresten ikke noe ubesvarte anrop på telefonen? Kanskje du har feil nr? Kan sende det på melding.
  Jeg vil veldig gjerne møte deg vennen, men jeg har ikke vinterferie nå ;/ men si gjerne ifra når du har tid, så skal jeg se hva jeg får til.
  Jeg er utrolig glad i deg og vennen min, håper du husker det og tror på det!! ❤ kyss og klemmer til deg.

  Liker

 3. Åå, duu. Det gjør så vondt å høre at du har det sånn, og som jeg sa i forrige kommentar- så skulle jeg ønske jeg kunne gjort mye mer for deg enn bare å skrive det her.
  Jeg aner ikke hva jeg skal si, ord strekker ikke til. Jeg er livredd for at du skal bli borte, og den tanken er der hele tiden – at du kanskje er borte imorgen. Jeg vet det er fælt av meg å tenke sånn, men jeg er så utrolig glad i deg, og jeg vet du har det så vondt, så den tanken slipper liksom ikke taket. Men du? Du SKAL klare deg gjennom dette, jeg heier på deg og nekter å la deg gi opp. Jeg sender så mange klemmer som overhodet mulig.
  <3<3<3<3

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s