1mars – verdensdagen mot selvskading

Da jeg satt i timen hos psykologen idag datt det plutselig ut av meg «idag er verdensdagen mot selvskading». Så temaet denne timen ble selvskading. Selvskading er et stort problem for mange jeg har blitt kjent med over bloggen. Seinest igår var det en person som sendte meg en mail, personen hadde nylig begynt med selvskading og lurte på hvordan man skulle klare å stoppe det før det ble for ille. Jeg er ingen psykolog, ingen helsepersonell men svarte så godt jeg kunne. 

Så idag skal jeg prøve å holde meg borte fra barberbladet. 

Jeg sender masse klemmer til alle som selvskader seg, som har gjort det før og til de som kjenner noen som gjør det. 


privat//

– happypain

10 kommentarer om “1mars – verdensdagen mot selvskading

 1. Jeg syns det er helt fantastisk at vi har en slik dag 🙂 Lykke til ❤
  Klem fra Lizbethosnes.com – Behind the scenes.. Her skriver jeg mange innlegg daglig om min glade hverdag med mote, skjønnhet, shopping, vennskap, tanker, meninger, bloggtips, bokomtaler – og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Min blogg er min terapi, min hobby og min lidenskap. Lizbethosnes.com! Jeg har forresten en spørsmålsrunde gående NÅ 🙂

  Liker

 2. Jeg har brukt oransje sløyfer i hele dag. Det er skikkelig bra at vi har en slik dag, skulle bare ønske flere visste om den. At det avr folk som stod å solgte oransje sløyfer på lik linje med rosa sløyfer. At det var reklamer om det. Jeg har iallefall prøvd å opplyse folk om denne dagen hele denne uken. Og utrolig nok så jeg tre mennesker på skolen idag med oransje sløyfer.
  Ønsker deg masse lykke til videre idag, jeg skal prøve å la være å skade meg selv jeg også. (Men sånn situasjonen er nå, tviler jeg på at jeg greier å unngå bladet) Som sagt tusen ganger før, jeg tenker på deg helehele tiden.
  ♥♥♥

  Liker

 3. Lizbeth Osnes:
  Det er en kjempe bra dag. Som hun andre skriver her, den skulle hatt mye større plass i media. Har vært mye innom bloggen din, det skal du vite 😉

  Liker

 4. battleagainstmyself:
  Så utrolig bra at du har prøvd å spre dette utrolig viktige budskapet. Og tre mennesker er faktisk helt utrolig, selv om det skulle vært mange mange flere. Du er utrolig flink jenta mii ❤
  Masse lykke til idag, jeg har trua på deg. Husk at jeg er her for deg, 24/7

  Liker

 5. Du er akkurat som om hjelper meg med problemet mitt med meg selv og skadingen.. ❤
  Takk ❤ Jeg kjenner deg ikke, men du hjelper meg i hverdagen til å bli lettere for meg ❤
  M.J. ❤

  Liker

 6. Woops… Jeg visste ikke noe om dette, og jeg startet med selvskading 1. mars :S
  jeg visste ikke at det var verdensdagen mot selvskading 😮

  Liker

 7. Marcus:
  Jeg ønsker deg masse masse lykke til med å slutte. Jeg har troa på deg, det skal du vite! Veldig trist å høre at du begynt, men du har nok dine gode grunner. Men om jeg skal gi deg et tips; prøv å slutt så fort som mulig. Det kan gå langt, veldig langt.
  Når det er sagt, jeg er her for deg. Sender over masse masse styrke klemmer!

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s