break

Ting er vanskelig. Veldig vanskelig. Jeg er innlagt. Jeg lurer på å legge ned bloggen. Jeg tar ihvertfall en pause. Kanskje kommer jeg tilbake, kanskje ikke. Det er faktisk akkurat 1 år siden jeg opprettet denne bloggen, merkelig å tenke på.

– happypain

20 kommentarer om “break

 1. dette velger du selv, men kansje du skal ta en pause men ikke legge ned bloggen…det kan jo henne du vil angre etterhvert? masse lykke til 🙂 håper du får all den hjelpen du behøver

  Liker

 2. Stay strong! Tenk på at kanskje bloggen din kan hjelpe deg til å utrykke deg på en annen måte. Sliter masse selv men bloggen hjelper meg!

  Liker

 3. Det velger du selv. Bruk styrken din på det som er viktig for deg, du 🙂 ❤
  Du fortjener å ha det godt, kanskje bare en pause fra bloggen er tingen?
  Uansett hva du velger, så ønsker jeg deg lykke til ❤
  Stå på, fine sterke du ❤

  Liker

 4. Det er jeg ganske sikker på at alle forstår, kjære. Jeg tror alle har full forståelse for at du trenger pause, jeg håper ikke du legger ned bloggen, men det er helt opp til deg. Om du føler det er det som er riktig, er det det som er riktig.
  Jeg vil så gjerne hjelpe deg, si ifra om det er noe jeg kan gjøre. Jeg er her hele tiden, det vet du.
  <3<3

  Liker

 5. Jeg håper du velger å beholde bloggen. Jeg synes du er flink til å sette ord på følelsene dine og jeg tror du har godt av dette.
  Som en gammel eks-selvskader vil jeg ønske deg lykke til og at det som regel ordner seg. Vær stolt og tro mot deg selv.

  Liker

 6. Hei, Jeg har lest gjennom nesten hele bloggen din gjennom noen dager og har ikke klart å forlate den (har ikke villet heller). Utrolig mange sterke inlegg. Du er en fantastisk, nydelig jente som kun fortjener det aller beste. Utrolig trist at du sliter så mye, får vondt av deg. Du skriver så utrolig bra, og jeg kjenner meg igjen av mye av det.
  Jeg sliter stadig med angst og depresjoner og har hatt angst nesten hele livet.. Jeg har et humør som er i ubalanse nesten hver dag, og ofte føler jeg at livet ikke har mening, og at jeg ikke har mye å se fram til.. Jeg har aldri vurdert selvmord, men jeg tenkte for noen år siden at det var en lettelse å ha en aller siste utvei..
  Men jeg ser at du sliter veldig mye, og når jeg leser at enkelte folk bare ikke forstår det og bagatelliserer det, gjør det meg så rasende! Verste er at sånne kryp finnes overalt!
  Etter å ha lest alt dette har jeg blitt kjempeglad i deg og har lyst til å holde rundt deg og gi deg en kjempelang klem.. ❤ Har også blitt veldig rørt av å lese alle de fine kommentarene.
  Jeg skjønner veldig godt at du vil ha pause fra bloggen, gjør det du føler er best for deg. Men det er en helt nydelig blogg. Jeg håper du har det bra og at folk er greie mot deg

  Liker

 7. Håper virkelig at innleggelsen kan løfte deg opp litt igjen.
  Og håper ikke at du legger ned bloggen. Men du må gjøre det du føler er best for deg.. Ikke tenk på at vi andre ikke vil at du skal legge ned bloggen.
  Tenker på deg. Hver dag.. Det skal du vite! ❤

  Liker

 8. Jeg vil ikke at du skal legge ned bloggen din.
  Jeg er ikke en som kommenterer så mye, men er innom den hver dag for å se om det har kommet noen nye innlegg..
  Jeg håper alt for deg kommer til en bedringsvei og jeg ønsker deg all vel og lykke.

  Liker

 9. Jeg har ikke lest bloggen din så lenge, men jeg elsker den. Kom over den i en Norsktime og ble helt fanget. Måtte lese. Jeg håper du fortsetter. Men det er selvfølgelig ditt valg. Det finnes alltid et lyspunkt gjemt inne i det tette mørket. Keep it strong. Stay beatuiful. Du kommer deg gjennom dette.
  – Vani

  Liker

 10. BLACKHAIRDAY:
  Jeg er ikke 100% sikker på hva jeg kommer til å gjøre med bloggen. Men jeg skal virkelig ta til meg det du sier, det skal jeg! ❤
  Ta godt vare på deg selv vennen, du er fantastisk ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s