heltidsjobb

Yrke;
Pasient i psykiatrien  

Arbeidstid:
7 dager i uken, 24 timer i døgnet

Arbeidsoppgaver:
 – leve med smerte 
–  tåle selvmordstanker
–  klamre deg fast i håpet du kanskje ikke har
– overleve.. 

Beskrivelse av jobben:
Du må tåle en hverdag med uendelig smerte. 
Du kommer til å møte vanskelig, men veldig fristende valg hver dag.
Du må regne med å bli tvunget til ting du ikke vil.
Du må regne med å miste all kontrollen over livet ditt.
Du burde være åpen. Kunne snakke om alt, med alle.
Du kommer ettehvert til å hate jobben. 
Og til slutt. Du kan ikke si opp jobben. 

Lønn:
et liv som er verdt å leve. (les; vist du har gjort jobben din bra nok) Ellers kaster vi deg på hodet og ræva ut.  

 

 – happypain

11 kommentarer om “heltidsjobb

 1. Føler jeg gjør de samme greiene bare at jeg hater livet å burde kanskje vært innlagt sjøl, ikke vet jeg! Føler meg helt frisk å manisk hver bidige dag som jeg har gjort i snar sju år. Har vært på en ungdomsinstutisjon en gang, de virka strenge der også la jeg merke te at dem fulgte hver bevegelse jeg og han jeg var hos gjorde… Kan bare ikke beskrive hva jeg føler om sånt, det er… ja.. noe…..

  Liker

 2. So true!
  Men til en viss grad kan man velge når man vil si opp jobben selv, man må bare finne ut hvordan man skal akseptere det som var. Med en gang man aksepterer det kan man leve med viten om at det har skjedd, men smerten vil ikke være like stor ❤

  Liker

 3. Du skriver så bra, du, kjære vennen min. ❤ Ikke glem hvor glad jeg er i deg.
  (har forresten lagd meg ny blogg – etter jeg fant ut av at flere som ikke skulle lese den forrige leste den..)

  Liker

 4. Synes du er utrolig sterk vennen, som holder ut! Det du skriver er så sant, så veldig sant. Jeg håper at ting vil bli litt lettere for deg, for du fortjener kun det beste! Jeg heier på deg, og er utrolig stolt av deg! ❤

  Liker

 5. Det er en hard, tøff og vanskelig jobb- likevel syns jeg du takler den bra, til tross. (Jeg titter innom bloggen i ny og ned, og har gjort det en god stund, selv om jeg ikke alltid, eller sjeldent kommenterer).
  Lykke til- håper du finner ditt kall som er riktig for deg ❤

  Liker

 6. Sterkt å lese! Du har en så god måte å formulere deg på! Det er lett å forstå og kjenner seg igjen.. Føler mye av det samme.. STOR klem til deg ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s