helga

Helga har vært vanskelig. Det ble legevakta. Altfor mange sting. Alt for mye styr. Jeg var forbredt på at dette kom til å bli en jævla helg, men det kommer alltid som en «overaskelse» for det. Jeg kan gjette hvor smertefullt det kommer til å bli. Jeg kan gjette hvor dype kuttene blir. Jeg kan gjette hvor lite kontroll jeg kommer til å ha. Men egentlig.. vet jeg ingenting før hælvette er i gang. 
Innerst inne trygler og ber jeg om at denne gange, akkurat denne gangen skal smerten være bare litt mindre. Men selvfølgelig, så skjer det aldri. 

Jeg er sliten. Har fått beskjed om å ikke ligge i senga om dagen, pågrunn av søvnen. Men jeg klarer ikke holde meg på beina. Sover så utrolig lite. Skulle ønske jeg kunne få en helt natts søvn. Det hadde vært godt. 


(holde rundt deg selv, vente på at smerten skal forsvinne) 

– happypain

15 kommentarer om “helga

 1. Oj, dette var trist å høre….trist at du har det så vondt…..jeg har ingen ord som kan hjelpe. Vil bare si at jeg leser…..klemz Deveny 🙂

  Liker

 2. Kjipt å meste kontrollen, kjenne sjøl at æ bynne å freake ut snart også blir alt bare dypere å lengre. Eneste som hindre mæ fra å kutte pulsn så all «safta» renn ut e «Hvess æ vente litt så blir det kanskje bedre, får vente å se» Har du den tanken i hode kver gang du vurdere sjølmord?

  Liker

 3. Hei. Kjenner meg veldig godt igjen når det gjelder å prøve å holde seg vekke fra senga. Sliter veldig med humørsvigninger og depresjoner. Og når dagene blir for lange og det blir for mye å gjøre blir jeg veldig sliten. Håper du får sove en hel natt hvertfall. Er veldig glad i deg ❤
  Klem

  Liker

 4. Jeg har også lyst til å holde rundt deg til smerten blir mindre.. Vondt å lese at helgen ble så vanskelig 😦 Du er vel like glad som meg for at helgen er over 😉 Håper uka di blir så god som overhode mulig.. Tenker på deg ♥

  Liker

 5. Fugleskremselet:
  Hei kjære deg.
  Utrolig trist og høre hvordan du har det.. vondt å høre hvor langt utpå stupet du er. Det er ikke den tanken som er mest i hodet mitt da. Når jeg først vil ta selvmord så er det så og si bare destruktive tanker i hodet. Men jeg kjenner jo på meg når ting begynner og gå den veien, og da sjenker jeg alltid tanker til de rundt meg. Familie, venner. Selv om det er helt meningsløst å tenke det noen ganger. Pluss at jeg har blitt kjent med mange fantastiske folk over bloggen – men det viktigste er nok å ha en «nødplan» når du kjenner at du nærmer deg det verste. Prøv å formidle hvordan du har det. Så du kan bli ordentlig passet på. Vet det er helt jævlig vanskelig, men verden trenger deg her ❤ selv om du ikke føler det selv.. jeg blir veldig veldig veldig trist om du blir borte. Og det er jeg sikker på at andre også vil bli.
  Jeg er her, huk tak i meg vist du trenger noen å snakke med! lov meg det ❤

  Liker

 6. Fragile:
  aww tusen takk jenta mi. Jeg skulle gjort mye for å holde rundt deg og. Kanskje jeg for sjansen engang? tenker masse på deg og.. håper dine neste dager ser litt lysere ut!!! ❤ jeg krysser fingre og tær for deg ;*

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s