vist jeg kunne bestemme

Vist du hadde spurt meg om hva jeg helst ville være i denne verden. Hadde jeg svart: en fugl. (Vent! er ikke du livredd fugler?!)  Jo, jeg er livredd fugler. Men jeg er også sjalu. 
Jeg beundrer hvordan de kan brette ut vingene og bare fly vekk. Hadde vært deilig å sveve over alle mennesker. Over alle beslutninger som blir tatt. Over alle forventingene som ligger i det å være menneske. Fly over all jævelskapen som skjer her nede på bakken. . 

(tok sånn test på facebook for en tid tilbake der du kunne «finne ut» hva du kom til å bli i ditt neste liv. Jeg ble en skrue(?!) av alle ting) Men når jeg tenker på det, så er tilværelsen min ganske lik som en skrue noen ganger. Jeg sitter fast. Bom fast. Sitter fast i den samme møkka jeg har gjort så altfor lenge.  Men det er ingen skrutrekker i verden som klarer å løsne meg.. dette ble et jævla tragisk innlegg. Men jeg er ganske tragisk for tiden, så det passer jo bra.

Så vist jeg fikk bestemme, hadde jeg vært en fugl. 

7 kommentarer om “vist jeg kunne bestemme

 1. unhappy:
  Kjære deg. Vi ble jo litt kjent, og jeg husker deg som en sterk og fantastisk gutt! Husker du når du spilte gitar for meg? :’)
  Du har så mye i deg, skulle ønske du så det selv. Vi snakket mye sammen de dagene vi var med hverandre. Jeg skulle virkelig ønske du fant noe som helst håp. Bare bitte litt, som kunne få deg til å ville være her hos oss, her på jorden.
  Jeg skjønner at du sliter, det så jeg fra dag 1. Vil ihvertfall si at jeg er her vist du trenger noen å snakke med. Jeg vil gjøre alt jeg kan for å støtte deg og lytte til det du har og si.
  Ikke glem hvem som grusa meg i monopol!! :’)
  men alvorlig.. jeg håper av hele mitt hjerte at du velger å bli her på jorda. Jeg ville bli meget trist vist du ble borte..
  Ta så godt vare på deg selv som du makter.. klem.

  Liker

 2. Tragisk? Nei. Du er ikke tragisk. Langt i fra.
  Du er best, du kommer alltid til å være best og du fortjener intet annet enn best heller, er så jævlig synd du ikke ser selv hvor utrolig bra du er!!
  Hvis JEG kunne bestemme, hadde jeg tatt vekk alt vondt fra deg. Jeg hater at jeg ikke har mulighet for å gjøre noe for deg, sånn at du slapp å ha det vondt. Du vet ikke hvor vondt og jævlig det er å sitte her å lese hvor ille du har det, uten mulighet for å hjelpe deg. Jeg har garantert skrevet alt dette til deg før, jeg kan ikke få sagt det nok.
  Du vet jeg er her for deg, du vet du kan ringe meg.
  <3<3

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s