usynlig..

Noen ganger liker jeg å være usynlig. Men andre ganger skriker jeg på innsiden.. for å bli sett, for å bli hørt.
Jeg kan sitte rundt et bord med 10 mennesker, men allikevel føle meg helt alene her i verden.
Jeg kan sitte med en behandler som deler sine erfaringer, som sier ting som fester seg.. men ikke på riktig måte Kanskje det virker for andre. (men selvfølgelig funker det ikke for meg, naiv det er det jeg er) 
Dere kan si hva dere vil, for usynlig vil jeg alltid være. 
Men egentlig har jeg bare meg selv å takke. Når sårbarheten min er på topp, trekker jeg meg stille inn i det beskyttende skallet mitt. Prøver å stenge alt og alle ute.. for ingen, INGEN skal prøve å hjelpe meg. 

Jeg er her. .(men ikke fortell det til noen)
fordi
ikveld vil jeg være usynelig. 

– happypain

11 kommentarer om “usynlig..

 1. battleagainstmyself:
  awww, kjære deg ❤ du er fantastisk! husk at jeg alltid vil se deg og, selv om det er tåkete, så vil din smerte og ikke minst skjønnhet lyse. Så jeg vil alltid være her for deg ❤

  Liker

 2. Jeg ser deg. Skulle så gjerne ønske jeg kunne gjøre mer for deg enn bare å kommentere her, det føles ikke nok.. Du er like gammel som meg og bor (hvis bostedet du har oppgitt er riktig) ikke langt unna meg.. Husk at jeg alltid er her hvis du vil sende en melding.♥

  Liker

 3. Altså jeg har aldri noen gang sett deg i det virkelig liv, bare på skype og jeg har snakket med deg på telefonen og sendt meldinger til deg…
  Jeg ser deg psykisk, hele tiden, visste du det ?
  De gangene jeg får inn på telefonboka mi og jeg søker opp mamma elr noe, så kommer også navnet ditt opp. Kroppen min bare stopper opp, fordi jeg savner deg at det virkelig gjør grisevondt, det er ikke kødd en gang for å si det mildt… ❤
  Lov meg at du ikke får dårlig samvittighet, men bare vit hvor fantastisk du er når jeg savner deg så sterkt som jeg gjør ! ❤
  Det er snart utrolig nok, 5 måneder siden vi snakket med hverandre sist, men jeg veit jo at du har hatt mye å stri med, slite med, tenke på osv… Derfor klandrer jeg deg ikke et sekund ! ❤
  Jeg ser deg hver eneste dag…
  Jeg skulle bare ønske at du ikke følte deg så alene, det fortjener ingen, ihvertfall ikke du !!! ❤
  Jeg håper virkelig at ting ordner seg for deg snart, det fortjener du så sinnsykt !! ❤
  Jeg sier bare det at hvis du blir borte, så tror jeg at de rundt deg, de som ikke kjenner deg engang, bli lei seg fordi du er så fantastisk på alle måter, og du tror det kanskje ikke, jeg hadde heller ikke trodd det hvis noen sa det til meg, men det er et ordtak jeg bruker til folk rundt meg som er suicidale: Du er kanskje klar til å ta farvel med verden, men verden er ikke klar for å ta farvel med deg… ❤
  Aldri noen gang glem at jeg alltid kommer til å være glad i deg. Aldri !
  Jeg håper at du klarer å ta vare på deg selv ❤

  Liker

 4. Vet så godt hva du mener med å føle deg usynlig og hvordan det er å ville være det..
  Du er veldig sterk, du er fantastisk.. Pass på deg selv ❤

  Liker

 5. Jeg har det sånn også, ingen som ser igjennom masken min, de ser bare den delen av meg som jeg lar dem se, så fuck dem.. Jeg skal klare det på egenhånd!
  Stå på du! Du kan klare det, og selv om jeg aldri har møtt deg i virkeligheten så vil jeg virkelig at du skal bli bra<3 Du er mer fantastisk en du kan forestille deg<3

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s