idag

Idag har jeg vært på skolen i 3 timer. Hadde et personale med meg for og være på den sikre siden, så satt på biblioteket sammen med han. Og prøvde å få noe ned på stilarket de få timene jeg satt der. 

Jeg hadde også time hos psykiateren idag. Det har lenge vært snakk om at jeg burde prøve å forandre på medisiner igjen. Denne gangen fikk jeg en medisin som var litt annerledes, litt sterkere.. Så fra ikveld starter jeg på en ny medisin i tillegg til de andre jeg tar. Skal gå på den i en uke – også forhøye dosen etterhvert. Jeg har fått beskjed om at det er ganske mange birvirkninger av den, så satser på at jeg slipper billig unna. Noe som jeg som regel ikke gjør.

Så var det den berømte familiesamtalen. Jeg har egentlig ikke lyst til å gå noe mer innpå hva som skjedde. Men fikk ihvertfall gå etter en time. 

Så idag har jeg hatt full rulle. Nå skal jeg bare slappe av. Uansett hva de andre sier. 

– happypain

16 kommentarer om “idag

 1. Håper dette er noe som fungerer for deg!
  Har selv tideligere gått på zoloft, og ingen skjønt hvorfor jeg ble dårligere, når jeg kuttet de ut gikk det en stund, og plutselig hadde jeg det bedre enn på lenge, så håper du er sikker på at medisinene ikke gjør det verre, det kan skje!

  Liker

 2. kristine:
  Tusen takk vennen ❤
  Jeg gikk selv på zoloft en stund, og den virket heller ingenting for meg, så den bytta jeg ut for en stund siden. Men nå bytter jeg altså igjen, siden jeg følte meg verre av denne, som du beskriver!
  Håper du har det så bra som mulig, du er i tankene mine! stor inspirasjon.. det er du!! ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s