Hvor er alt sinne ditt?

   «Hører du var mye sint i barndommen…»

   «Hvor er egentlig alt sinne nå, er det borte?» 

Var det et personale spørte meg om igår. Jeg så tenkende ut i luften. «Det er her» sier jeg legger hånden på hjertet mitt mens jeg ser fraværende ut i luften. Det banker. Uregelmessig. 
Plutselig føler jeg meg sårbar. Han har ingenting med hvor sinne mitt er. Jeg trekker hetta over hodet, føler meg som et såret dyr. Da jeg løfter blikket, holder han forsatt øyekontakt. Det begynner og svi i øynene.
Ikke gråt nå, ta deg sammen! roper stemmene i hodet mitt. Men noe inni meg synes dette ble for nært. For intenst. 

Jeg er kanskje ikke den som viser mest sinne. Men tro meg, jeg har den. Den ligger på lur inni meg. Jeg kunne valgt å kaste glass i veggene. Skrike og sparke ( noe jeg gjerne gjør når jeg er under press eller i krise) men istedet velger jeg å ha den inne i meg. Sinne mitt renner nedover armene mine når jeg kutter meg. Sinne kommer ut når jeg ligger over doskåla med en tannbørste trøgt ned i halsen.

Jeg vil ha sinne mitt for meg selv. Så back off. Det er min forsvarsmekanisme. 


privat// 

– happypain 

14 kommentarer om “Hvor er alt sinne ditt?

 1. Eira W.:
  tenker masse masse på deg for tia. Kan ikke forestille meg hvordan det er og være deg nå. Jeg håper du kommer styrket ut av dette. Jeg skulle ønske jeg kunne holde rundt deg og fortelle hvor vakker du er, hvor sterk du er. Kanskje vi får til det en gang?
  Sender masse varme tanker og klemmer til deg, håper de nåår helt frem ❤

  Liker

 2. Du skriver utrolig godt, vennen!
  Føler sånn med deg.. Sinne er der selv om man ikke kaster ting rundt seg..
  Det å si det sånn føler jeg blir litt å ta fra deg retten til å reagere! Som om at hvis du skulle hatt sinne hadde du vært utagerende og fordi du ikke er det må sinne være borte.
  Det er ikke sånn! Kanskje du skal lese dette for de?
  Tenker enormt mye på deg, jenta mi ❤
  Stooor klem ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s