vondt

(Dette innlegget kan trigge! )

Hun ligger i en sjukehusseng, med ansiktet vendt mot veggen. Hun gråter så hun rister. Legen kommer bort til henne og bøyer seg over sengen. «Jeg blir nødt til å sende deg bort på akutten, leverprøvene dine er altfor høye.» Hun skriker. Hun løper ut av rommet, påvei mot døra. Det kommer en dame løpende. Og holder henne igjen. 
«Hei! jeg trenger hjelp her!» roper hun til to ambulansearbeidere. De kommer løpende bort og holder henne fast. 
Hun prøver å rive seg løs, men det er nytteløst. «Dere har ikke rett til dette, dere har ikke rett til dette.» hulker hun. 
Så ser hun to politimenn kommende mot henne, hun får panikk. Og løper motsatt vei. Det tar bare et par sekunder før hun blir lagt i bakken. Hun hører lyden av håndgjernene som klikker fast rundt hendene hennes. Hun blir ført inn på rommet igjen. Hun skriker og hyler. Svetten siler ned i ansiktet hennes – håret fester seg i pannen.
«Vi må få satt motgift nå med en gang» hører hun en stemme bak seg sier. Hun blir dyttet hardt ned i gulvet. En politimann sitter oppo beina hennes, den andre over skuldrene. Hun gråter mer, denne gangen fordi vekten av politimennene gjør så vondt. Hun gjenopplever det som et ordentlig overgrep. Hun har ikke noe hun skulle sagt, hun må bare «overgi» kroppen sin. 
Hun ser de setter motgift i armen hennes. De kler av henne, mens alle står rundt(og ligger over henne) men hun orker ikke gjøre mer motgang. Hun får på seg den lyseblåe sjukehusskjorten.De får bare gjøre hva de vil med henne. 
Hun kaster opp som en gris. Føler seg liten, mindre, minst. Bare glan dere. 
Det kommer to andre politimenn og kjører henne til akuttenheten.  


– happypain

28 kommentarer om “vondt

 1. battleagainstmyself:
  Jeg er kjempe glad i deg og vennen, savner deg så sårt.. er alltid livredd for at jeg skal våkne en dag, og få vite at du er borte.. vi må få til å møtes snart!! ta så godt vare på deg selv som du klarer ❤

  Liker

 2. Veldig kraftig å lese..
  Det virker helt forferdeligt. Får veldig vondt av deg. Håper du har det hvertfall litt bedre nå. Men du fortjener å ha det mye mye bedre. Skjønner veldig godt at det var ekkelt med de politifolkene og når de holdt deg fast. Glad i deg ❤ ❤ klem

  Liker

 3. Jeg tenker på deg..Jeg vil at du skal kjempe. Kjempe for deg selv!
  Du er åpen,ærlig,vakker og sterk. Jeg heier på deg

  Liker

 4. Det er vondt å høre at du har det sånn og at sånne ting skjer, fordi det skal egentlig ikke det… !
  Jeg håper du forstår hvor glad jeg er i deg og hvor mye jeg savner deg og hvor mye jeg tenker på deg for hver dag som går !! ❤
  Savner deg utrolig mye vennen ! ❤
  Ta vare på deg selv ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s