2april12

Nå sitter jeg hjemme og venter på at noen fra institusjonen skal hente meg. Helga har vært full av utfordringer.Det har vært mange telefoner rundt til hjelpeappartet rundt meg. Det har vært snakk innleggelse igjen, men jeg klarte og snakke med fra det. Orker ikke tanken på å dra tilbake til akuttenheten, særlig når det bare er noen dager siden jeg ble skrevet ut. ( Og akkurat denne helgen har det jo nesten vært umulig å få gjort noe på bloggen pågrunn av det jævla angrepet mot blogg.no, rett timing gitt).

Tilslutt sender jeg masse varme tanker og klemmer til en god venn av meg som ligger på sjukehus. God bedring♥ Dette klarer du. 

– happypain

15 kommentarer om “2april12

 1. battleagainstmyself:
  Savner deg masse masse og. Ser at du sliter veldig for tiden.. noe du egentlig gjør hele tiden.. men han skjønt at det har skjedd noe spesielt 😦 Jeg er HER for DEG!!! ❤
  Sender VARME tanker og STORE klemmer til deg ❤

  Liker

 2. Uff, det gjør så veldig vondt å vite at du har det sånn. Jeg kunne gjort hva som helst for å fjerne smerten din, men jeg vet bare ikke hva jeg skal gjøre. Om det er noe jeg kan gjøre, hva som helst, så ikke nøl med å si i fra. Og jeg er her, husk på det. Når som helst og uansett hva det gjelder.
  Jeg blir så utrolig sint – det er så jævla urettferdig! DU fortjener ikke ha det sånn. Ingen fortjener å kjenne på en slik smerte, men i hvert fall ikke nydelige, fantastiske, gode deg.
  Du er masse i tankene mine om dagen, lengter sånn etter å se deg.. Prøv å ta vare på deg selv så godt du klarer, du fortjener kun det beste, selv om du kanskje ikke tenker slik selv. Men alle rundt ser det, hvor verdifull og nydelig du er. Håper du vil se det selv en dag også.. ❤
  Utrolig glad i deg, vennen min. ❤

  Liker

 3. hardchallenge:
  Kjære deg. Jeg kunne skrevet akkurat det samme til deg! skulle ønske det fantes ord som beskriver hvor mye jeg skulle ønske jeg kunne hjelpe deg. Jeg lever forsatt på minne om da vi så hverandre.. jeg glemmer ikke ansiktet ditt. Stemmen din. Husk at jeg også er her for deg, uansett ❤ du har nr mitt. Ta det i bruk ❤
  Prøv å ta så godt vare på deg selv som du klarer du og, selv om det er jævla vanskelig!! støtt deg på min skulder, sammen skal vi klare å få deg igjennom denne gjørma.
  Utrolig kjempe glad i deg vennen, du vet det? ❤

  Liker

 4. NormaltUnormal :
  Tusen takk for masse fine ord. Men en ting må jeg si; du ER STERK!! skulle ønske du så det selv 😦 vist du ikke hadde vært sterk, hadde du ikke vært her idag! ❤
  kysskyss

  Liker

 5. Jeg vil si at du er den beste bloggeren jeg har sett :). Du skriver så utrolig sterkt, følelsesmessig og bra.. Du får virkelig tårene mine til å trille. og det er det ikke så mange som klarer <3. Du er en utrolig snill og god jente etter bildene, videoene og innleggene å dømme :). Du fortjener virkelig det beste i livet ditt <3. du fortjener å ha det bra :).

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s