4april12

Jeg smyger meg rundt, en skygge av meg selv – redd for at noen skal lure eller oppdage hva som skjer. Jeg sitter med følelser i kroppen jeg aldri har hatt før. Det er skummelt. Jeg vet ikke hvordan eller om jeg kan takle det på en fornuftig(les: selvdestruktiviteten virker ganske fornuftig i skrivende stund) måte.
Jeg er redd. Jeg er redd meg selv. Jeg er redd verden, jeg er redd deg. Jeg sitter så og si bare på rommet. Nekter å delta i det som skjer på avdelingen. Prøver å late som jeg ikke finnes. Hviske ut alle beviser på at jeg eksisterer. Fjerne alt som er mitt på badet.. tenk om noen av de andre ungdommene ser min shampooflaske på badet? Tenk om et personale kommer inn og ser søppelkurven min full? Skjønner dere hva jeg mener? Jeg har jo blitt helt.. helt.. jeg vet ikke. Det er det som er problemet! Jeg vet ingenting lenger. Jeg vet ikke om det jeg sier når frem til folk, om jeg sier ting høyt, eller bare høyt for meg selv? Når jeg sitter ved spisebordet.. sitter jeg egentlig der? 

Sakte men sikkert blir jeg usynlig, helt usynlig. Dere skulle bare visst. 

– happypain

10 kommentarer om “4april12

 1. Kunne skrevet det selv! Føler jeg bare er en illusjon, at jeg ikke egentlig eksisterer. Det er vanskelige greier, klarer ikke beskrive for jeg aner egentlig ikke. Men jeg lover deg, du er her på ordentlig (feil formulert), jeg ser deg og vil alltid se deg. For meg blir du aldri usynelig.
  ♥♥♥

  Liker

 2. battleagainstmyself:
  åå, vennen! ja, den følelsen er virkelig vanskelig å forklare. Jeg vil alltid være her for deg, uansett. Jeg vet du ikke liker å høre at du er sterk – men jeg mener det bare godt. Jeg tror jeg vet hvilket hælvette du går igjennom.. selvfølgelig vet jeg ikke helt, men føler med deg.
  SUPER GLAD I DEG ❤

  Liker

 3. Jeg må bare si at: Jeg har lest bloggen din en stund nå, eg jeg må bare si «TUSEN TAKK!» du har hjulpet meg gjennom en virklikg hard tid, hvor jeg kuttet meg selv og sultet meg selv, men nå! Som jegf vet at jeg ikke er alene! har jeg slutta, Alt takket være deg, tuuusen takk!!!!!!

  Liker

 4. Lene c::
  Det varmet godt i hjertet mitt! jeg blir så glad når jeg leser dette :’) Jeg er kjempe glad for å kunne hjelpe deg, og jeg er stolt av deg!! Det er ikke lett, det er rett og slett kjempe vanskelig! jeg er her vist det er noe, jeg heier på deg! ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s