vannet

Jeg har vært borte fra bloggen noen dager. Ting er så vanskelig for tiden. Som jeg skrev i et innlegg for litt siden, gjør jeg så godt jeg kan for å ikke legge merkes til. 

Tusen takk for alle koselig mailer, kommentarer og meldinger. Det varmer godt i hjerte♥ Dere er supre, alle sammen. 


Vannet treffer kroppen, der jeg sitter med beina i kors. Jeg bøyer meg bakover og kjenner dusjstrålen treffe ansiktet. Klærne klebrer seg til kroppen. Jeg løfter armen bak meg og skrur opp varmen. Det begynner og gjøre vondt. Det brenner over hele kroppen. Jeg slår meg selv i magen for å holde ut smerten, for og ikke skrike. Tilslutt krabber jeg ut av dusjen og legger meg på gulvet. Det drypper av klærne mine, av håret mitt. Det svir over hele kroppen. Det er befriende å ligge på gulvet å kjenne på denne smerten.  
Jeg reiser meg å ser meg selv i speilet. Hva har jeg blitt? Jeg kjenner forsiktig på ansiktet og halsen min, jeg er helt rød.. rød og hoven. Jeg bryr meg ikke om de søkk våte klærne. Jeg går ut av badet og inn på rommet mitt, og lager små vanndammer etter meg. Kler av meg de våte klærne, slenger dem i et hjørne og legger meg i sengen. Venter på at et personale skal følge vanndammene som fører rett til rommet mitt. Etter et par minutter åpner noen døren, lyset fra gangen fyller rommet. «hva skjer?» sier han, som om han vil prøve å synke ned på ungdommens nivå. 
Jeg puster tungt, håper det høres ut som sovepust.. jeg hører han setter seg i en stol utenfor rommet mitt. Døren min står på gløtt. Det renner av kroppen min, ikke bare vann men salte tårer. 

(dra ned lua, og drite i alt annet her i verden)

– happypain 

14 kommentarer om “vannet

 1. Stå på, «happypain», du er utrolig sterk, vet du? Er faktisk ganske glad i deg, selv om jeg ikke kjenner deg! ❤

  Liker

 2. Ååå, jeg er så utrolig glad i deg, blir helt tom for ord. Du er så bra, og jeg skulle ønske du slapp dette. Faen altså, si ifra hvis jeg kan gjøre noe. Føler meg så hjelpesløs at det gjør skikkelig vondt.

  Liker

 3. Vennen, stå på videre, ikke gi deg – aldri gi deg. Er blitt så glad i deg, kjære, og du er verdt så ufattelig mye at jeg ikke har ord for det. Er her, alltid ❤

  Liker

 4. battleagainstmyself:
  aww, kjære deg. Jeg er så utrolig glad når jeg ser kommentarer fra deg – og nye innlegg på bloggen din. Er bekymret for deg… men så UTROLIG GLAD I DEG ❤ jeg håper vi kan sees snart igjen! du betyr masse masse i livet mitt.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s