blææ

Den siste ukene har jeg også vært fysisk dårlig. Som jeg fryktet fikk jeg bivirkninger av den nye medisinen. Det har vært forferdelig for å si det sånn. Jeg kaster opp alt jeg spiser. Veldig svimmel å må holde senga. Besvimer mye, har hjertebank og kaldsvetter mye. Må måle blodtrykket reglemessig. Jeg håper det skal gi seg snart. Feberen er også der.
Blir en hektisk dag imorra: time hos psykologen, skolen også ansvarsgruppemøte(blææ). Vist jeg ikke blir bedre til da, må jeg droppe noe av det. 
Hater å være kvalm. Må kanskje en tur på legevakta i kveld også.. gaah,..  

– happypain

14 kommentarer om “blææ

 1. battleagainstmyself:
  Du er det vennen min. Og jeg skjønner forresten veldig godt med hva du mener når du sier at du ikke kan love, det respekterer jeg. men jeg er her for deg!
  forresten kjempe sterk innlegg på bloggen din.. jeg kjenner meg så mye igjen. Tårene rant da jeg leste det,, jeg skjønner ikke at en person kan være så slem mot deg. Glad jeg fikk lese innlegget, før du evt sletter det. Selv om jeg visste det meste fra før av.
  <3<3<3<3 håper du får sove litt i natt – aller helst en hel natts søvn ❤

  Liker

 2. Hm. Jeg håper at du merker positive virkninger så fort som mulig, og at de dumme bivirkningene gir seg snarest! Håper du får en bra natt og at du er på bedringens vei, både fysisk og psykisk.
  Aldri gi opp. Det er du alt for bra og sterk til! Du er gull verdt. ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s