jeg har ikke noe liv utenfor veggene på institusjonen.. ikke innenfor heller.

Jeg kommer til å skrive meg ut, jeg er nesten 100%sikker. Jeg orker ikke dette lenger. Jeg trodde at denne gangen var folk rundt meg klar til å gi meg en sjanse til, men isteden blir det snakk om gradvis utflytting. WHAT? Jeg er ikke klar. De vil at jeg skal være mer hjemme. Og mindre på institusjonen. Skal jeg ikke få hjelp? Er det ingen vits å prøve å hjelpe meg? 

Jeg har hatt for mange akuttinnleggelser. For lite på skolen, og for lite i aktivitet. Hva kommer til å skje når jeg er hjemme? Forlatt til meg selv. Time hos psykolog en gang i uken. Jo – det kommer til å gå til HÆLVETTE. Men det for det bare gjøre. Jeg blir forvirret. De klarer aldri bestemme seg. Skal jeg bli, eller ikke? Men nå skal de få slippe å lure mer. Ikke faen om de skal få sparke meg ut, det skal jeg klare fint selv. Alt går i mot meg for tiden. 

Jeg er redd. Jeg er skuffet. Jeg som hadde så utrolig lite tilllitt til folk rundt meg, nå er den helt borte. Tårene renner.. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. 

– happypain

16 kommentarer om “jeg har ikke noe liv utenfor veggene på institusjonen.. ikke innenfor heller.

 1. Hmm..=/ kanskje du burde prøve å snakke med personalet om det?
  Vet hvordan det er å bli kasta ut på den måten.
  Vil at du skal vite at jeg følger med på bloggen hver dag og er her for deg, ❤ selv om du ikke vet hvem jeg er …..

  Liker

 2. Det gjør så ufattelig vondt å lese… Kjenner meg igjen i mye av det du skriver her – huff, du fortjener ikke dette! Kan se for meg hvor vondt det gjør og hvordan frustrasjonen din er.. Og om jeg bare hadde visst hva jeg kunne gjort for å gjøre at du hadde fått det i det minste litt bedre, hadde jeg gjort det. Uansett hva det hadde kostet.
  Blir litt tom for ord, de strekker liksom ikke helt til. Men vit at jeg er her for deg, jenta mi, og at jeg er utrolig glad i deg. ❤ Styrken din er beundringsverdig, selv om du kanskje ikke tror på meg. For jeg vet hvordan det er – det å få gode ord varmer, men jeg tror ikke egentlig på det.. Men jeg håper at du en dag vil se det vi alle andre ser – en nydelig, sterk og fantastisk jente.
  Ikke gi deg. ❤

  Liker

 3. Åå, jentami. Det der var utrolig trist å lese, skulle ønske du bare kunne flyttet inn på rommet mitt, jeg blir så redd når du sier det kommer til å gå til helvete om du flytter hjem. Du fortjener den plassen på institusjonen, du fortjener å få bli der. Jeg aner ikke hva jeg skal skrive, for jeg aner ikke hvordan det er. Jeg kan bare forestille meg hvordan du har det nå, du fortjener det ikke. Åååå, jeg er så glad i deg, du er best og fortjener best. Jeg kunne ønske jeg kunne klemt deg nå, og som sagt tusen ganger før – jeg tenker utrolig mye på deg, hele tiden, skulle ønske jeg kunne gjort noe for deg. Ord strekker virkelig ikke til det, jeg får ikke uttrykt meg slik jeg ønsker. Du betyr så utrolig mye for meg, jeg er så glad i deg. Får ikke sagt det nok. Jeg ser masse opp til deg, du er så sterk. Jeg hater at ting er som de er, og jeg hater at jeg ikke kan forandre noe, at jeg ikke får gjort noe.
  <3<3<3

  Liker

 4. Trist å lese, men det er dessverre slik at psykatrien er ikke tilpasset for oss som er havnet midt mellom lukket og åpen avdeling.
  Jeg har problemet med at personalet på lukket avdeling ikke ønsker å ha meg der mer enn 3 dager av gangen og på åpen avdeling tørr de ikke ha meg hvis jeg er i fare for mitt eget liv (noe jeg er stort sett hele tiden).
  Så jeg sitter hjemme nå, skal få en sjangse på åpen avdeling neste uke, men jeg vet nesten allerede at jeg kommer til å bli kastet på hue ut eller inn på lukket.
  Dessverre er ikke psykitrien i Norge tilpasset oss og det er synd, det trengs. Alle sier at jeg kan få hjelp og bli frisk, men helt ærlig synes ikke jeg det ser lovende ut.
  Likevel tror jeg at det kan komme små mirakler der man plutselig møter et sted eller person som er i stand til å hjelpe, så ikke mist håpet! En dag vil du nok finne et sted der du kan få den hjelpen du trenger, så kan du kanskje klare å stå på dine egne ben utenfor institusjoner en gang i fremtiden 🙂
  Ta vare på håpet, stå på!
  Jeg leser bloggen din med stor interesse for at du skal få den hjelpen du trenger. (Prøver også å gi rådene jeg gir deg litt til meg selv også, jeg er i en liknende situasjon, men ikke helt lik i og med at jeg er i voksenpsykiatrien med en helt annen historie bak meg, men sammen er vi sterke, ikke sant?)
  Lykke til 🙂

  Liker

 5. Vondt å lese, virkelig! Og jeg skulle så gjerne hjulpet deg! ❤
  Det er urettferdig når de som trenger hjelp ikke får den hjelpen de trenger, og det er urettferdig når valg blir tatt uten at man føler seg klar, eller enig! Håper virkelig ikke du gjør noe dumt, men at du klarer å prate med disse du har rundt deg sånn at de kan forstå deg! For jeg kan ikke tenke meg noen annen løsning på det :/
  Lykke til, og pass på deg selv! Om det er noe så er jeg her ❤

  Liker

 6. Kjære deg! Ikke gi opp. du er så sterk. Jeg tenker mye på deg<3 Sender deg en varm og god klem. Stay strong kjære deg!! ❤

  Liker

 7. Stå på! Ta den tiden du trenger, skulle gjerne gikk deg en stor og god klem, selv om jeg ikke kjenner deg.. Du er sterk, husk det! ❤

  Liker

 8. Jeg kjenner deg ikke, men følger nå med på bloggen din.
  Du er flink til å skrive og du har det hardt, skulle ønske jeg kunne hjelpe deg på noen måte. Jeg håper du kommer tilbake til bloggen og jeg håper du får mer hjelp.

  Liker

 9. Stå på, kjære deg! Skjønner at du synes alt går mot deg, men bare vent, det blir bedre. Jeg vet det er vanskelig å tru på, strever med det selv. Men jeg har sett andre som er på vei oppover, så det er det som får meg til å fortsette å kjempe..
  Jeg heier på deg, søte deg<3 Sitter selv med tårer i øynene når jeg leser om hvordan du har det 😦 Skulle ønske jeg kunne hjulpet deg på noen som helst måte 🙂

  Liker

 10. Jeg skjønner hva du mener 😦 Jeg vet jo ikke akkurat hva du føler, men har vært borte i samme situasjon selv. Det er grusomt ! Helt forferdelig, og en føler at en blir gitt opp!! Men vær så snill , du må ikke gi opp, du har folk som er glad i deg rundt deg og bryr seg om deg ! ❤ Du er nydelig og fantastisk jente !! ❤

  Liker

 11. Jeg vet ikke hva jeg skal si rett og slett…
  Jeg er tom for ord når jeg leser sånne ting, fordi jeg også blir ganske pissed… !
  Du veit jo at jeg er veldig, veldig glad i deg ! ❤
  Men jeg klarer ikke og vil heller ikke gi deg noe svar, men du er under 18 år, så du må ha rett til å fortsette å bli der for å få den hjelpen du trenger !
  Jeg savner deg så ubeskrivelig, jeg har ikke ord og jeg er inne på bloggen din hver dag for å skrive en kommentar, men jeg har bare ikke krefter.. ❤
  Men jeg tok meg bare sammen og skriver denne randome kommentaren bare for at du skal forstå hvor mye jeg bryr meg ❤
  Take care bestejenta ❤

  Liker

 12. Uff.. Godeste nydeligste HappyPain.. Får ikke sagt hvor vondt dette er å lese!! Skulle så ønske du fikk hjelpen du trenger og fortjener! Det er ikke lett når man blir kastet ut uten å være klar for det, tro meg-jeg vet alt om det..
  Husk at jeg er her for deg! Alltid!
  Glad i deg ♥ ♥ ♥

  Liker

 13. Håper du ikke har det så altfor ille akkurat for øyeblikket, selv om jeg vet du har det helt jævlig. Og det smerter meg sånn og vite, for du fortjener det virkelig ikke.. Tenker veldig mye på deg og jeg ER HER. ❤
  Er forresten "hardchallenge", med ny blogg (igjen).

  Liker

 14. Jeg bor på instutisjon og jeg har trøbbel med politiet og barnevernet hver jævla dag jeg er dritt lei alt !!…jeg vet akkurat åssen du har det :((

  Liker

 15. Cornelia:
  Hei Cornelia. –
  Trist å høre om dine erfaringer, ingen skal gå igjennom noe sånt! Føler med deg! Sender over masse masse varme klemmer og håper du en dag kan komme deg ut av dette.
  Hilsen Marte

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s