livstegn

Tusen hjertelig takk for all sms, mailer og bloggmeldinger. Dere er fantastiske♥ 
Det har vært tøffe dager. Suturer og faenskap. Enough said. 

btw: hva synes dere om den bloggsoften?

Imorgen skal jeg på sjukehus for å sjekke beina. Jeg klarte og tråkke ganske heftig over igår, men siden jeg skal til en ortoped imorgen gadd jeg ikke stikke innom legevakta. Jeg satser alt for at de gamle bruddene er skikkelig grodd – og at jeg ikke har fått flere. Imens får jeg hinke meg bort til senga, og prøve å få en natts søvn. Det trenger jeg nå. 

– happypain

22 kommentarer om “livstegn

 1. Hver gang jeg ser ett nytt innlegg fra deg, er det som en liten byrde faller av skuldrene mine, det er så utrolig fint å se sånne livstegn fra deg. Går med en konstant klump i magen om at du kanskje kan være borte. Er så redd for å miste deg. Men det vet du.
  Jeg har skrevet bibler til deg før, og dessuten har jeg verken krefter eller energi til å si alt jeg vil si til deg (igjen.. heh) nå, såå sier bare at jeg håper du får sove inatt og at det går bra imorgen og at du ikke har noen brudd!
  <3<3<3<3

  Liker

 2. Jeg har en tendens til å gå innom bloggen din hele tiden, leser det siste innlegget hver gang jeg er innom og bare venter på at du skal skrive igjen og endelig.. Tenker på deg<3

  Liker

 3. Tenker masse på deg jenta mi..
  Håper det gikk greit med sykehuset!
  Glad i deg ♥Klem♥
  PS. Jeg er også en av de som er innom bloggen din flere ganger om dagen-fordi jeg bryr meg om deg ♥ Husk det.. ♥

  Liker

 4. battleagainstmyself:
  Tusen takk for kommentaren vennen min. Må forresten legge til at jeg er veldig bekymret for deg! håper du sender en mld snart, jeg vet du har det forferdelig :(:( skulle gjort alt som sto i min makt for å gjøre en bitte liten forskjell i livet ditt.
  Du trenger ikke skrive en bibel, for jeg vet at det du skriver mener du av hele ditt hjerte.
  Ta så godt vare på deg selv som du klarer, vet det er beinhardt.. men prøv ❤

  Liker

 5. Anonym:
  Aww vennen ❤ jeg er innom bloggen din ofte og, er alltid like godt å se innlegg fra deg! men føler jeg ikke finner ord jeg kan kommentere med. Men jeg følger deg, vit det! ❤

  Liker

 6. Fragile:
  Jeg er innom bloggen din ofte også, ikke glem det!! jeg er glad i deg og vennen min – stå på, dette skal du klare. Jeg er her vist det er noe ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s