14 kommentarer om “tvangsinnlagt

  1. ÅHERREGUD NÅ BLE JEG LETTET. Herregud, vil bare grine fordi jeg ble så lettet nå, du aner ikke hvor ekstremt redd jeg var. Er veldig, veldig, veldig glad i deg, masse. Ååå, du er best. Fortjener best. Du er så bra, jeg tenker på deg hele, hele tiden.
    <3<3<3

    Liker

  2. Du fortjener bedre<3 Selv vet jeg ikke hvordan det er å være innlagt, men kan tenke meg at det må være jævlig.. Å ikke kunne bestemme over seg selv.. Tenker på deg, du aner ikke hvor lettet jeg blir hver gang du har blogget..<3 Stå på, skjønne deg<3

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s