hei

Tøft å vise dette bildet. Hadde ikke tenkt å vise det til noen. Det var « ett siste bilde av meg, men det vet dere ikke, haha fuck off» Men sånn har mine siste dager vært. Innlagt, sliten, desperat og jeg vet ikke hva. Ting går dårlig, veldig dårlig. Tenkte jeg ihvertfall skulle si ifra. Jeg tror jeg slutter å blogge. 

Ta vare på dere selv♥

– happypain

17 kommentarer om “hei

 1. Du har klart det før og du klarer det igjen! Å ta pause fra bloggen kan kanskje være en god idé for å ha en liten pause. Men jeg som alle dine lesere håper du ikke slutter for godt! ❤ Ta vare på deg selv og alt som er godt! For godt skal ondt fordrive! ❤

  Liker

 2. Jeg bryr meg ikke om du slutter å blogge (selv om det er trist..), men bare jeg vet at du er i livet og at har det «bra» så går det fint. Utrolig trist at alt skal være så vanskelig..
  Ta vare på deg selv, vennen. Glad i deg ❤

  Liker

 3. Du kan greie det, kjære deg. jeg har troa, og det er det mange andre som også har! Slutt å blogg hvis du selv tror det hjelper, det er deg selv du skal tenke på, ikke oss som leser bloggen din ❤

  Liker

 4. Jeg blir forbanna og får utrolig vondt inni meg. Hvorfor skjer dette deg?! Vakre, unge jenta. Livet er for kort

  Liker

 5. Kjære deg. Jeg vil så inderlig ikke at du skal slutte bloggen din. Jeg tror på deg og jeg følger deg hver eneste gang du blogger. Jeg tenker mye på deg, og jeg håper og vet at du skal klare dette. Du er sterk, veldig sterk! Men er som bloggen sliter deg ut, ikke hold på med den. Du skal ikke bare tenke på andre hele tiden, men sette deg selv først. Det er viktig. Legg bloggen fra deg, men ikke slett den. Bloggen er et tegn på det lille du kanskje har av livslyst, og bloggen er et tegn på at du kjemper og at du er sterk. Bloggen er et bevis på at du er sterk, og at du er deg. Bloggen din viser litt av den du er som person.
  Jeg ber om at du skal ha det godt, og jeg håper at du en gang vil finne tilbake. Jeg bryr meg om deg,og tenker på deg. Det er det mange som gjør. Du har mange rundt deg som er glad i deg, og som virkelig bryr seg om hvordan du har det! Jeg sender deg mange gode klemmer, og håper innerst inne du vet hvem jeg er. For min historie og mitt problem er godt å dele med deg, og du bryr deg så altfor mye om andre. Jeg blir bekymret når du ikke svarer på mail, men jeg forstår deg godt da du har det slik som nå. Igjen sender jeg deg varme tanker og klemmer<3<3

  Liker

 6. Jeg savner deg, tenker på deg og er livredd for deg. Vær så så snill, svar på meldingen jeg har sendt deg på mobilen og face. Du trenger ikke svare ordentlig, bare si at du lever. Det er alt jeg trenger å vite.

  Liker

 7. Liker ikke at du slutter å blogge, om du fortsetter å leve videre uten bloggen, så antar jeg at jeg ikke har noe å si. Ønsker deg lykke til, vil at du skal overleve og slå dette her.

  Liker

 8. Det er fullstendig ditt valg hvis du velger å slutte å blogge! Det er helt opp til deg ! Jeg ønsker deg lykke til videre ! Stå på !

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s