hei igjen.

Hei. 

Jeg føler jeg må si ifra at jeg forsatt er innlagt. Jeg har lest alle kommentarene dere har posta, men orker dessverre ikke svare. Men det var virkelig fint å lese. 
Ta godt vare på dere selv. Lov meg det ♥

– happypain 

9 kommentarer om “hei igjen.

 1. Nei, du skal ikke anstrenge deg for å svare. Det er helt, helt, helt greit. Er så UTROLIG lettet over at du ga livstegn fra deg. Faen, så glad jeg er i deg.
  Du er best og fortjener intet annet.
  <3<3<3<3<3

  Liker

 2. Utrolig godt og høre fra deg igjen! ❤
  Staystrong, du er så utrolig sterk! Dette klarer du.
  Mange klemmer og varme tanker til deg! ❤

  Liker

 3. Åh, som jeg har savnet å høre fra deg! Ikke tenk på svar av kommentarer, det er absolutt ikke noe du må tenke på. Du skal tenke på den bruen du skal bygge, og så skal du samle balanse, og gå over den. Stødig.
  Staystrong, vennen. Glad i deg ❤

  Liker

 4. Nå ble jeg så sykt lettet, vennen<3 Ikke bry deg med å svare på kommentarer, det er ikke det viktige! Bare det å høre fra deg, vite at du er der ute, det er mer en nok<3 Det gir meg håp, gjør alt bedre, heier på deg slik jeg alltid har gjort.. Du skal virkelig ikke trenge å tenke på oss, men det varmer virkelig og letter virkelig på trykket å høre fra deg, bare så vi vet du er der, det er det viktigste</3

  Liker

 5. Håper ting blir lysere snart! Håper alt vil gp bra med deg, og at du vil kunne finne roen, ein dag! Ta godt vare på deg sjølve! og stå på! eg veit du kjem tikl å klare deg sjølve!

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s