10 kommentarer om “smerte fra en annen verden

  1. Jeg ser deg, men skulle ønske jeg kunne forstå. Vet ikke hva mer jeg skal si, jeg vil bare at du skal vite hvor utrolig mye jeg bryr meg om deg. Jeg skulle nesten ønske jeg var kristen eller i det hele tatt hadde en tro så jeg kunne bedt en eller annen gud om å passe på deg. «Desverre» er jeg atheist og kommer heller aldri til å skifte mening. Du er alltid i tankene mine.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s