17mai

Har dere hatt en fin 17mai? Jeg har hatt en hælvettes dag. Så jeg bestemte meg for å legge ut noen av bildene som ble tatt idag, få de ut av hodet og kanskje det kan lindre litt. 

(bunaden, ringeriksbunad – siden dere lurte!)

(norgeee i rødt, hvitt og blått)

(holde-seg-i-bilen-mens-de-andre-skravler-ferdig)

btw: Er det noen andre som har fått skikkelig problemer etter at blogg.no byttet blogsoft? Det har nemmelig jeg. 

– happypain

13 kommentarer om “17mai

 1. Jeg å har hatt skikkelig mye problemer med blogsoft.. Men joda, har hatt en noen lunde dag.. Dagen begynte bra men ble bare verre og verre.. ;ss
  Stå på! ❤

  Liker

 2. Jeg har en del problemer med det fortiden. Du er sterk kjære deg. Tenker på deg, stay strong ❤

  Liker

 3. Tilbrakt dagen stort sett under dyna, usosial som jeg er. Følte jeg ødela litt for foreldrene mine også, siden de ikke lar meg være alene, og ble derfor hjemme med meg..
  Kunne virkelig ønske du så hvor nydelig du er, vennen min. Selv om du ikke har hatt noen fin 17. mai, så synes jeg det er tøft gjort det å bli med. Veldig. ♥
  VIt at jeg tenker masse, masse på deg. Styrkeklem. ❤

  Liker

 4. Du er vakker, du vet det? Håper du innser det for du har ett skikkelig fint ansikt. Det er så… symmetrisk og.. ja, haha dårlig til å forklare. Dumt å høre at du har hatt en helvettesdag, vil klemme deg. Masse. Hadde selv en helt grei dag de frste timene, frem til selskap her hjemme og…. ting skjedde. Uannsett. Jaaa, har problemer med den jævla blogsoften hele tiden. Herregud jeg hater den. Den er mer ryddig og sånt en den forrige, men det er problemer hele føkkings tiden. Brlojglefsegbn.
  <3<3

  Liker

 5. Koselig å se ansiktet ditt, «happypain». Utrolig synd at du har hatt en sånn dag.. Ønsket på det sterkeste at du skulle få det litt fint i dag, men ønsket nok ikke hardt nok. Det var utrolig tøft av deg å bli med å feire 17mai selv om det kanskje ikke var så koselig for deg. Tenker alle som var der var glade for å se ditt nydelige ansikt. Hadde ihvertfall jeg vært =)
  «Gratulerer» med dagen får jeg vell si, da! Ståpå, nydelige du ❤

  Liker

 6. Du er så utrolig vakker du! Utside OG innside! ❤
  Utrolig tøft av deg og bli med og feire, selvom det var vanskelig.
  Du er så utrolig sterk, husk på det..
  Staystrong! ❤ Du er verdt det!
  (Bunaden var forresten kjempefin på deg! Du er så utrolig nydelig du :))

  Liker

 7. Kan ikke forstå hvorfor noen skulle finne på å beskrive deg med negative ord. De kan ikke ta mer feil.

  Liker

 8. Århhhhhhhhh! Jeg blir så lei meg når jeg ser bilde av deg! Du er så trist! Jeg skjønner at du ikke har det lett, at det ikke er lett å smile, men du er så utrolig fin, og enda finere hadde du vært om du hadde smilt! Selvfølgelig er det jo en grunn til at du ikke smiler, du har det ikke bra. Jeg skulle så gjerne ha gjort så inderlig masse for at du skulle ha hatt det bra kjære deg!
  Ikke missforstå meg, jeg har det ikke lett jeg heller, og å smile kan være ett helvette å gjøre av og til, men årh.. Vett ikke hvordan jeg skal forklare meg…
  Stå på, du er sterk! ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s