ikke nå, vær så snill

Ikke nå.
Vær så snill.
Ser du ikke at jeg er på kanten av stupet?
Ikke press meg over, ikke nå. 
Alle forventer at jeg skal være her i morgen, som det er en selvfølge. Det er det ikke for meg. Hvert eneste arr og kutt på kroppen min, er en kamp jeg har tapt( eller vunnet, spørs hvordan du ser det) 
«dette har du klart før, det gjør du igjen». 
Hva vet dere om det? Hva om ting er annerledes? For det er det. Hver gang jeg overlever noe jeg ikke vil overleve, forandrer ting seg. Folk rundt meg tror kanskje det er noe positivt som skjer. Men det er det ikke. Selvhatet vokser, følelsen av mestring minsker, livslysten blir ikke større. Vist det er det folk tror. Tvert imot. 
Forventninger, forventinger forventninger. 

Ikke press meg nå, jeg takler det ikke. Det skal ikke mye til – bare et ord, en setning eller en handling. Så er jeg ikke på kanten av stupet, men langt nede i mitt eget svarte hull.


(hjeelp! roper hun på innsiden)

– happypain

13 kommentarer om “ikke nå, vær så snill

 1. Jeg begynte å grine, og ble nesten redd for å kommentere tilfelle jeg sa noe feil. Jeg vil bare trekke deg langt vekk fra det jævla stupet, jeg kan kunne hoppet utfor for deg om det kunne gjort noe forsjell, om det hadde blitt bedre for deg. Jeg vil ikke miste deg. Jeg har blitt for glad i deg til at jeg kunne overlevd den sorgen.
  <3<3<3<3

  Liker

 2. battleagainstmyself:
  Kjære du ❤
  jeg kan med hånden på hjerte si at du aldri har sagt noe feil, eller ubehagelig. Fordi jeg vet hva du mener, for du vet akkurat hva du skal si. Du er bare god og snill, vennen.
  Jeg vil ikke miste deg heller vennen, det ville heller ikke jeg klart. Det hadde vært helt forferdelig, ikke til å leve med. Det sier jeg ikke for å gi deg dårlig samvittighet – men fordi du betyr så utrolig mye for meg ❤

  Liker

 3. Fragile:
  Aw,, takk ❤ tenker på deg og. Er ofte innom facebook-siden din, for å se på bildene dine. For du er så vakker! er urettferdig at en så fin jente som deg skal oppleve så mye fælt..
  Er her for deg og! ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s