you deserve so much better than me

Det var en gang jeg gledet meg til å våkne, for å se din «godmorgen» melding på telefonen. Da jeg visste hva jeg ville, hvem jeg ville dele mine dager med. Jeg var i en slags lykkerus. Det var første gang jeg følte at noen ville ha meg. Alt virket så perfekt. Jeg hadde aldri følt meg så tilfreds. I min barndom og tidlig ungdomsår følte jeg meg som en byrde. Endelig så det ut som verden smilte til meg. Men det varte ikke lenge. Plutselig, var verden snudd på hodet – igjen. Hadde jeg ikke fått nok som liten? Var det virkelig sånn.. at jeg ikke fortjente å føle meg lengtet etter? Det er visst sånn. Tiden med verdens fineste person, var bare en visjon – livet bare lurte meg. Jeg kræsja. Livet og jeg, er ikke på talefot. 

 – Du fortjener så mye bedre enn meg –

– happypain

5 kommentarer om “you deserve so much better than me

 1. Tro meg – det finnes ingen som fortjener noe bedre enn deg. Du fortjener best, uannsett. og alltid.
  Nå vet jeg ikke hva eller hvem du referer til i teksten og jeg vet ikke hva som har skjedd, men jeg vet at i mine øyne fortjener du bedre enn alle andre.

  Liker

 2. Du er den som fortjener dette minst.. husk at jeg kunne gjort jævlig mye for å hjelpe deg, og om jeg kunne, da ville jeg gjort det.
  <3<3<3

  Liker

 3. Du fortjener alt du, ‘happypain’.. Er du klar over det?
  Er ikke helt sikker på hvem du refererte til, men tenkte det var han som var kjæresten din? ❤
  Uansett. Du fortjener virkelig alt godt livet har og by på, helt sant!…
  Og vet du? Det er jeg helt sikker på at du kommer til og få. Ellers legger jeg med ned på bakken og griner.. For du fortjener det så utrolig mye.. Og det er så frustrerende og bare sitte bak skjermen, og lese om deg.. Og hva du går igjennom hver dag. Det bringer fram noen tårer i øynene mine, faktisk.. Hvor ond kan denne verden være, som lar så mange herlige personer(Ja, en av dem er deg!!), ha det så vondt..?
  Igjen, du fortjener alt..
  Glad i deg.. ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s