poker face

Besøk av familie. Da blir det alltid kortspill. Jeg sitter med dårlige kort. Og vet du hva?
Tragisk komisk?, men det er sånn livet mitt er.
Jeg ble utdelt dårlig kort. Men ingen vet hva jeg sitter med. Jeg smiler når andre smiler, jeg ler når andre ler. Jeg gjør det som blir forventa av meg. Men vet du hva? Jeg er verdensmester i å holde ting for meg selv. Jeg har poker face. Jeg sitter med masse dritt. Men det skal ingen andre vite om. Jeg holder kortene for meg selv. Noen ganger legger jeg ned kort, så andre for et lite hint av hva jeg sitter med. Men ingen, INGEN for vite hva jeg egentlig har på hånda (hjerte). 

Jeg har poker face.

 
privat//

18 kommentarer om “poker face

 1. Vet det er tredje gang jeg kommenterer, men jeg savner deg så ufattelig mye. Det gjør skikkelig vondt, faktisk. Om du vil og/eller gidder, gi meg tid, sted og dato – i’ll be there. Forresten ahr jeg mistet nummeret ditt så om telefonen din virker igjen, kan du sende en melding ellernoe så jeg får det?
  Skal ikke kommentere mer nå haha
  <3<3<3<3<3

  Liker

 2. battleagainstmyself:
  Hei vennen ❤ tenker masse masse på deg. Og ja, det gjør faktisk vondt! 😦
  Jeg skal sende en mld, så du for nr mitt! ❤
  alltid koselig med kommentar fra deg, fordi jeg vet du mener det helt fra innerst hjerte ditt, og jeg får vite at du lever.. ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s