8 kommentarer om “monster

 1. Kjærekjære, deg..
  «Jeg vet jeg er stygg», vet ikke om du siktet til deg selv, men du er IKKE stygg. Du er ingenting negativt, du. Det mener jeg, virkelig! Det betyr kanskje ikke like mye, siden jeg kommenterer hvert eneste innlegg, men jeg har blitt avhengig av å lese og kommentere bloggen din. Jeg tenker på deg, hele tiden. Sjekker bloggen din i håp for at du har blogget, og at jeg vet at du er i livet. Jeg har til og med drømt om deg om natten, selvfølgelig en god drøm.
  Jeg sitter her med trist musikk og tårer i øynene, for jeg mener virkelig det jeg skriver, og skriver det rett hva hjertet. Du er sterk, nydelige jente! Sterksterksterk. Du skrev i forrige kommentar til meg at jeg ikke fortjener smerten din, men jeg fortjener den mer enn deg, for du er den jenta her i verden som absolutt ikke fortjener den.
  Stå på, vær så snill! Kampen er ikke over enda, og jeg vil stå å heie på deg heeeelt inn til mål. ♥♥♥

  Liker

 2. Hvis «Jeg vet jeg er stygg» refererte til deg selv må jeg bare si, det er du ikke! Du er kjempepen og nydelig!! ❤ Veldig søte tegninger og forresten! 🙂 Håper det går fint med deg, det var en god stund jeg ikke var på blogg.no i det hele tatt, men greide liksom aldri å slutte å tenke på bloggen din! Det du skriver er så sterkt og trist og jeg håper virkelig du vil få det bedre i fremtiden! Ønsker deg en fin kveld! 🙂

  Liker

 3. Miriam:
  aww, du er så god du miriam. Du legger alltid igjen noen fine ord – det betyr masse for meg, mer enn du tror. Nei, du fortjener IKKE smerten min. Du som er så snill og god!
  kjempe glad i deg, takk for at du er deg. Jeg har faktisk drømt om deg og, og ja, det var en god drøm ❤

  Liker

 4. festpaakirkegaarden:
  tusen takk for fine ord. Jeg er glad du er tilbake på blogg.no, jeg følgte jo den forrige bloggen din, ble lei meg når det sluttet å komme innlegg fra deg.
  Igjen, tusen takk. Håper du får en fin kveld du og, vennen ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s