natt

Enda en søvnløs natt. De siste fem nettene har det vært minimalt med søvn. Jeg har virkelig prøvd å sove, men tenkte å lufte tankene mine litt, så kanskje jeg får litt søvn. 
Dagene er vonde. Jeg er langt nede. Og ser ikke noe håp. Jeg vurdere sterkt å ringe legen min. Smerten er på topp. Jeg er rastløs og vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Jeg gjør ting på impuls, destruktiviteten tar over. Armer og legger har masse sår, det gjør vondt å bøye armer å gå, men særlig å dusje. Det frister å kaste alt i nærheten i gulvet, skrike og hyle. Men orker ikke bry andre. Da vokser gjerne ting og blir altfor dumt. Jeg liker å holde smerten for meg selv, ihvertfall når jeg klarer det. 

Jeg er sint. Trist. Desperat. Redd. Skuffet. Skamfull. Lei. 


privat//

– happypain

10 kommentarer om “natt

 1. Blir litt tom for ord jeg, jenta mi.: UTROLIG vondt at du sliter sånn! 😦 Tenker masse på deg og legger igjen en klem.. Husk at jeg er her! ♥

  Liker

 2. Jeg er ganske sikker på at å holde smerten for deg selv ikke er så bra. Det finnes de som bryr seg og som har det vondt når du har det vondt. Det vonde blir mindre når du deler og gledene blir større når du deler……
  Så vennen jeg ber deg……del, så blir det enklere……
  Klemz Deveny :-)))

  Liker

 3. Jeg tror jeg vet hvordan du har det, er i ganske lik situasjon selv. Det er ganske grusom. Men du? Ta kontakt med legen din. Du trenger det, om du ikke klarer å ringe – send mail. Jeg er utrolig bekymret for deg og det gjør direkte vondt, veldig vondt å lese hvordan du har det. Du fortjener det ikke, du fortjener best. Du er best. Jeg vet jeg sier det hele tiden, men jeg er her for deg. Hele tiden. Jeg er utrolig glad i deg og tenker På deg masse.
  Forresten tror jeg at Jeg skal til der du bor senere i sommer siden vi har familie der, vil du møtes igjen da? For du aner ikke hvor mye jeg savner deg nå. Et er jo over et halvt år siden vi så hverandre. Det er lenge.

  Liker

 4. Hedda:
  Ord blir fattige.. jeg er så utrolig glad i deg! og selvfølgelig vil jeg møte deg! ❤ jeg tenker på deg hver dag, er innom bloggen og håper du har skrevet et innlegg, bare så jeg vet at du lever. Det er altfor lenge siden sist, ALTFOR lenge!!
  ta så godt vare på deg selv som du overhode klarer ❤

  Liker

 5. Åh, så urettferdig.. Kan virkelig ikke beskrive hvor høyt ønske mitt er for at du skal bli bra, og lykkelig. Jeg bruker de samme ordene kommentar etter kommentar, så det betyr kanskje ikke like mye lenger.. Du vet at jeg virkelig mener det jeg skriver? Du er så nydelig, du.. Slutter aldri å tenke på deg. ♥

  Liker

 6. Blir tom for ord. har så mye jeg skulle skrevet, men finner aldri de rette ordene :(<3 Verden er så slem!, du fortener ikke dette her<3 Sender masse klemmer og tenker masse på deg<3

  Liker

 7. Vet ikke hva jeg skal si, ord har liksom ikke noen betydning i alt dette.
  Jeg er ikke den råeste på og kommentere, og da jeg gjør det, vet jeg aldri hva jeg skal si… Men husk at jeg leser bloggen din- dag og natt, hele tiden. Jeg bryr meg om deg Marthe(Sa du i video..?). Virkelig! Du betyr veldig mye for veldig mange. Jeg er en av dem. Ved å ha lest bloggen din, så har du fått meg til og bli glad i deg. Du opptar mye av hverdagen min, faktisk. Alltid da jeg går inn på bloggen din, håper jeg på noe positivt. Om det så bare er et lite lyspunkt… Jeg har så lyst til at du skal få det fint! Du skal få det fint.
  Og du? Prøv og kontakt legen din. Vet det er vanskelig, men du kommer ikke til og angre, tromeg.. Det er alltids godt og prate med noen. Bruk h*n. Kan du det? ❤
  Husk at du er sterk, vakker, herlig, nydelig, god… ❤ Tenker masse på deg, så vet du det..
  *Styrkeklem*

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s