3 år tilbake

Idag har jeg sett igjennom bildene jeg har på dataen. Det var vondt. Mange gamle minner flashet opp. En mappe som gjorde sterkt inntrykk var mappen med bilder fra 2009. Det var året før jeg kom inn i psykiatrien. Livet var langt i fra rosenrødt på den tiden heller. Selvskadingen var for lengst begynt, selvmordstanker var til stede. Men jeg gikk på skole, var med venner, sminket meg, prøvde å skjule hva som skjedde på innsiden, holdt masken så godt jeg kunne. Men når jeg kom hjem så falt masken av, tårer og blod rant. Jeg la meg hver kveld og tryglet om at jeg ikke skulle våkne nesten morgen. For andre var jeg den oppegående jenta som alltid smilte.Det er vanskelig å se hvor mye livet mitt forandret seg fra 2009 til 2010. Jeg hadde venner som betydde alt for meg, som jeg nå har mistet kontakten med, som jeg har skyvet ut av livet mitt.  

Vist jeg ikke hadde kommet inn i psykiatrien når jeg gjorde det, kan jeg med hånda på hjerte si at jeg ikke hadde vært her idag.
Men er det ekte smil jeg ser på, når jeg ser på de gamle bildene av meg selv? For langt inne var det en jente som sårt ropte på hjelp. Men som aldri sa noe, utenom med tårer og blod.

september09//  -smil, uansett hva, bare smil.


september09// – smil, bare smil!

juni09// – smil..

– happypain

6 kommentarer om “3 år tilbake

 1. Åherregud.. Du er vakker. Nydelig, faktisk. Åh, å se deg smile var noe som satte smil på munnen min. Det var trist, men samtidig helt fantastisk. Jeg håper på mitt aller høyeste at du kan få èn eller fler dager. Jeg er utrolig glad i deg, ‘happypain’, det må du huske.
  Vit at du alltid har en som tenker på deg, og bryr seg om deg. Jeg tenker faktisk på deg hele tiden, selv om det ikke virker helt troverdig.
  Glad i deg. ❤

  Liker

 2. Fine bilder av deg =)
  Håper du klarer å se på bildene som en motivasjon, og ikke noe som er…borte….
  For du er deg, bare eldre, visere…på godt og vondt….
  Stå på =)

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s