forsvinn..

Gå vekk. Jeg klarer deg ikke mer. Kan du ikke bare forsvinne ut av livet mitt. Jeg hater deg, jeg hater meg. Du har ødelagt meg nok. Forsvinn, bare forsvinn! Jeg vil sove, jeg ville falle inn i mørket, til en drømmeløs verden. Uten deg, uten smerte. Uten meg selv

Jeg klarer ikke mer.

– happypain

4 kommentarer om “forsvinn..

  1. Jo, du klarer mer! Absolutt. Du har klart det så lenge, og du vil klare det til det er over. Og med «over», så mener jeg at du klarer det til du har kommet deg i mål. Det er du nødt til. Jeg har blitt så veldig, veldig glad i deg.. Om du hadde blitt borte, jah.. Da vet jeg ikke hvordan jeg ville reagert.
    Husk at jeg heier på deg, hele tiden. Jeg er med deg heeelt frem til målstreken, seriøst. Du er sterk. Veldig, veldig sterk. ♥ Jeg beundrer deg..

    Liker

  2. Jeg kan ikke be deg om noe annet enn å holde ut. Du er sterk, den sterkeste jeg vet om. Hold ut. Du kan klare det, jeg vet det, jeg heier på deg. Jeg ser deg, jeg ser smerten din, jeg vet at du har det vondt. Jeg vet du har det JÆVLIG vondt, og jeg hater det, men du har kommet langt. Lengre enn mange andre ville kalrt om de var deg, du er så flink. Jeg håper virkelig, av hele mitt hjerte, at du fortsatt er her. Du må være her. Du kan ikke være død. Jeg har ikke sagt noe før, for jeg visste ikke om det var helt sikkert – men jeg og familien skal til hjemstedet ditt på lørdag eller søndag (husker ikke helt) i bursdag, vi kan møtes da? Så hold ut, du klarer det. Jeg skulle ønske det gikk å klemme over internett, for dte er ingenting jeg heller vil en å gi den en kjempestor klem.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s