jeg har mistet meg selv

Det skremmer meg hva andre tenker. For det har jeg null kontroll på. Ikke vil jeg vite hva de andre tenker om meg heller. Men, det er skremmende at andre kanskje tenker helt riktig, uten at de vet det selv. Eller at de lager seg fantasier som er langt i fra sannheten. For andre vet bedre hvem jeg er, enn meg selv, føler jeg. Når jeg ser meg selv i speilet ser jeg ikke meg. Jeg finnes ikke lenger. Jeg har falt alt for godt inn i rollen, som den andre ser, men som ikke er meg. Jeg er rett og slett ikke meg lenger.
I alt for mange år har jeg latet som jeg var en annen enn det er jeg. Jeg var bare den helt normale jenta, som ingen tenkte det var noe spesielt med. Jeg har rett og slett blitt den jenta alle har sett oppover årene. Men hvem er jeg egentlig? eller hvem var jeg? 
Høres jeg gal ut? Jeg har rett og slett mistet meg selv. 
Som sagt før; eksisterer, men lever ikke.  

Nå krysser jeg bare fingre og tær for at jeg for litt søvn.

Sender masse varme klemmer og tanker til deg, som ikke får sove – særlig til deg, «battleagainstmyself»♥

– happypain

8 kommentarer om “jeg har mistet meg selv

 1. Du har nok hørt det før og det høres nok jævlig teit ut, men hva andre tenker om deg betyr ingenting. Det aller viktigste er hva du selv tenker, gjør du noe med dine egne tanker vil nok andres forandres også 🙂
  Håper du får sove! Natta

  Liker

 2. Jeg er også den jenta.. Jeg er ikke meg selv heller.. Jeg er to mennesker, det er bare en del av meg jeg lar andre se.. Den delen av meg som alltid er glad, som smiler og ikke gjør noe dumt. Du høres ikke ulogisk ut, jeg forstår tankegangen..<3 Håper du får deg litt søvn snart, krysser både fingre og tær for de jeg også<3

  Liker

 3. Den jeg ser er hun som alltid er der. Uansett. Hun støtter og oppmuntrer alle, selv om hun ikke alltid har det så godt selv. Men hun får andre til å føle seg fantastiske – og av den grunn er hun fantastisk.
  Fordi jeg vet at sorg og død er vanlige tanker for henne, har jeg dannet meg et bilde av at hun må ha hatt det veldig godt en gang. Glede og liv finnes ikke lenger som oppmuntring. Men hun finner glede og liv i små ting. En arbeidermaur med faste rutiner, men som bringer sårede tilbake til sin dronning. Dronningen har det kanskje godt med få oppgaver i livet, men mauren kan ikke skille følelser.
  En regndråpe ser hun på som livets overordnede. Uten vann, intet liv, og med for mye vann – død. Akkurat passe må det være.
  Solen. Symbolet på at etter mørket vil det være en ny dag, nytt lys, nytt håp. Så lenge jorden snurrer, og solen skinner (som antatt vil være i mange millioner år til) vil hun sitte våken å se på stjerne, skyene eller en katt på jakt når hun ikke får sove. Og hun vil smile til solen fordi den er den eneste som virkelig forstår. Solen, jorden og vannet som gav oss livet. De forstår.
  Jeg ser en nydelig jente, vakkert ansikt, vakre øyne, vakker kropp. Inni er hun også vakker. Faktisk perfekt: hjerte, nyrer, magesekk, tarmer… alt fungerer så usannsynlig bra i lag. Også hjernen. Den ingen forstår. Geléaktig grønn/grå ekkel masse. Den alle er.
  Det er ikke den vi er som betyr noe, men hva vi gjør som definerer oss. Du hjelper andre til å føle seg bra, derfor er du selv et godt menneske. Det er det ingen tvil om.
  Alle har vært der. I større eller mindre grad. Min bestemor.. hun er litt artig. Hun nekter å dø, men synes at livet er «fortærendes». Alt er ille. Hun sover ikke om nettene, men er alltid glad når hun ser sola. Men selvfølgelig er varmen da fortærendes. Hun er gammel, og har opplevd mer enn de fleste. Men hun er her i dag. Bitter over deler av fortiden, men lykkelig for at hun fremdeles lever.
  For alle er livet en gave. For mauren, dronningen, du og jeg. Og vi er alle vakre. Satt sammen på en perfekt kjemisk måte. Alt fungerer så sammensveiset! Dør biene, dør blomstene.
  Derfor skal du ikke tenke på hva andre tenker om deg. Fordi solen skinner om dagen, og månen lyser om natten. Slik er det bare.
  Klemklem ❤

  Liker

 4. IKKE tenk på hvordan andre tenker. Ikke la det skremme deg. Om du vil vite hva jeg tenker, så er det at jeg alltid lurer på hvordan du har det, om hva du gjør, om du lever, og at jeg faktisk har blitt glad i en jente via en blogg.
  Stå på, sterke jente! ❤

  Liker

 5. Jeg ser en vakker jente, som dessverre har det mye vondere enn noen noen gang vil forstå. Jeg ser at hun sliter og det er vondt å ikke kunne hjelpe mer enn å skrive ting til deg. Jeg ser en jente som daglig må gå igjennom en uendelig kamp, som kjemper -til og med når hun ikke tror hun ikke har mer styrke. Hun er utrolig sterk, den sterkeste jeg noensinne har møtt. Jeg ser en jente som fortjener mye bedre enn hun får. Og det er ingenting jeg heller vil enn å klemme henne igjen. Fordi hun fortjener mer klem en noen andre. Det er en jente som alltid er der for andre, selvo
  Hun kanskje ikke klarer å ta vare på seg selv. Jeg ser en jente det står stor respekt av, jeg har masse respekt for henne. Det er en jente jeg savner utrolig mye.

  Liker

 6. Sender over en masse varme klemmer og tanker. Husk på at du har en veldig stor plass i hjertet mitt. ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s