du tenker nok ikke på det..

men..

når jeg nekter å ta medisiner, så er det ikke fordi jeg ikke gidder å ta dem. Men fordi jeg vil bestemme over min( det lille som er igjen, ihvertfall) egen kropp. Jeg mistet kroppen min som tidlig barneklasse-elev. Jeg lengter etter å føle meg hjemme i «min» egen kropp.

når jeg sitter ved siden av deg i bilen, så kjemper jeg en kamp inni meg, hoppe ut, ikke hoppe – hoppe ut, ikke hoppe ut. 

når jeg 

 


privat//

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s