det uler i det fjerne

Jeg hører en politibil i det fjerne, eller er det en ambulanse? Jeg tror det er en politibil. Hjerte dunker med en gang litt(ganske mye faktisk) fortere. Er det meg de er ute etter? Hva har jeg gjort nå? Hvorfor glaner folk så mistenkelig på meg? For det er meg de glaner på, ekke sant? Skal jeg gjømme meg? eller bare vente å se? Forsiktig, så ingen skal lure, trekker jeg hetta enda litt lengre ned over ansiktet. Hva har jeg gjort? Jeg vrir hjernen for å finne ut hva det kan være. 
Kanskje det er en ambulanse? Når jeg hører godt nok etter høres det faktisk mer sånn ut. Hva i HELVETTE er det jeg har gjort som jeg ikke husker? Har jeg fått noen til å se på meg, så de «tilfeldigvis» gikk rett ut i gata uten å se seg for? Ble det menneske skadet? drept??(!) 
Eller er det en brannbil? Har jeg glemt å slå av ovnen? Henger gardina på rommet mitt over ovnen? Har jeg sølt noe brannfarlig på gulvet? Velta jeg stearinlyset når jeg var på cafe i stad?  


privat//

– happypain

8 kommentarer om “det uler i det fjerne

 1. Ååh, bra skrevet! Om dette har skjedd deg, så huff. Du er en surviver, Marte, husk det..
  Stå på gode.. ❤

  Liker

 2. Du er så flink til å skrive. Og du er så sterk, jeg sier det i alle kommentarene mine – men jeg får aldri sagt det nok. Jeg vet du ikke syntes det selv, men du er faktisk utrolig sterk!
  Jeg savner deg helt utrolig mye, det gjør ordentlig vondt. Jeg tenker så utrolig mye på deg, du skulle bare visst. Jeg skulle ønske jeg var like sterk som deg.

  Liker

 3. Du skriver så bra, men smerten din skulle jeg med glede ha tatt vekk<3 Kjære deg, du er så sterk, sakt det før.. Sier det igjen.. Ta vare på deg selv, vakre menneske<3

  Liker

 4. Du er utrolig flink til å skrive <3. Jeg vil så gjerne ta vekk smerten din <3. du fortjener å ha det bra med deg selv :). Du er sterk. du klarer dette :). Ta vare på deg selv som den vakre og nydelige personen du er ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s