ja, det er meg

Ja, jeg er jenta som har ligget bevisstløst på Oslo S, pågrunn av overdose. Ja, jeg er jenta som har vært etterlyst av politiet. Jeg har blitt pumpet, jeg har ligget på intensiven med motgift. Jeg har dratt ut nåla av handa, løpt rundt som en gal på sjukehuset. Jeg er jenta som fått helikopter og hundepatruljer til å lete etter meg. Jeg er jenta som har vært på legevakta for å sy selvpåførte kutt. Jeg er jenta som har blitt bært inn på legevakta av politiet. Ja, jeg er jenta som har blitt fraktet fra toglinja til politiet. Jeg er hun som har blitt lagt på gulvet på legevakta, med et tynt pledd under, mens jeg ble kledd av med to politimenn liggende over meg. Jeg er jenta som har hatt på meg håndjern. Ja, jeg er jenta som har skreket og slått etter politiet. Ja, jeg er jenta som har har ligget i ambulanse med en politibil bak. Jeg har ligget i ambulansen med et politi og ambulansepersonell over meg. Jeg er jenta som har blitt rullet inn på akuttenheten med folk liggende over meg. Ja, jeg er jenta som har ligget i veien og ventet på bilen. Jeg har blitt bært ut av veien av fremmede personer. Jeg er jenta som har truet leger og sjukepleiere. Ja, jeg har løyet til de som betyr mest for meg. Ja, jeg er jenta som har ligget over panseret på politibilen.Jeg er jenta som har ligget ved vannet. Ja, jeg er jenta som som du kanskje har sett i lokalavisa. 

Skjønner du da hvor vanskelig det er å føle seg som et verdig menneske? Hvor utrolig nedverdigende det er å bli behandlet som et dyr, eller en fuckings kriminell? Når folk kaster ett blikk på deg, og tror de vet alt om deg. 

– happypain

8 kommentarer om “ja, det er meg

 1. Nydelige, gode, vennen. Du er langt i fra kriminell. De som ser stygt på deg skal du bare drite i. Hadde de bare vist hvordan du hadde det, og hva du hadde opplevd så kanskje de ville sett opp på deg, og ikke dumt. Bare tenk det neste gang en ser dumt på deg.
  Prøv å glem fortiden. Jeg vet at det er helt forjævlig, vanskelig og umulig. Men bare prøv. Lag et innlegg om 10 ting du vil oppleve. 10 positive ting som skjedde denne uken. Eller kanskje ett innlegg om hva som holder deg oppe, og hva som gjør deg så sterk. Det hadde jeg satt stor pris på.
  Veldig glad i deg. Veldig, veldig. Stå på, jeg vet du klarer det! Helt sikker. ❤

  Liker

 2. JESUS BRYR SEG OM DEG, HAN HAR SVARET PÅ SPØRSMÅLET INGEN HAR KLART Å SVARE DEG. SVARET FINNER DU HOS HAN. HAN HAR OGSÅ SVARET PÅ DET SPØRSMÅLET DU IKKE TØRR Å SPØRRE NOE.
  JESUS ELSKER DEG
  HAN ELSKER DEG HAPPYPAIN JUST THE WAY U ARE. DET ER IKKE NOE DU KAN GJØRE FOR Å AT JESUS SKAL SLUTTE Å ELSKE DEG, ELLER ELSKE DEG MER. HAN HAR ALLTID ELSKET DEG, OG VIL ALLTID ELSKE DG.
  KINAM

  Liker

 3. Så grusomt ! Herregud fikk helt vondt inne i hjerterota, jeg kommer fra en liten bygd der også folk vet at jeg har blitt pumpa, at jeg har blitt hentet i ambulanse og ligget i koma.. Det er forferdelig følelse !
  Tar foreldrene dine og sier noe til deg ang dette, er de ikke bekymret? Eller de er det jo helt sikkert.. Jeg bare tenker, mine foreldre er helt ifra seg når det gjelder meg.. Er dine også det?
  Og en ting til kjære deg, er du innlagt nå? Hvis ikke så burde du vært det, du har det helt for jævelig vondt ! 😦

  Liker

 4. Så hvorfor har du gjort alt det dritet der da, når du synes det er så grusomt at folk ser rart på deg for det? er jo ganske normalt å se på deg når du gjør sånt. vet ikke grunnene dine til å oppføre deg sånn jeg men…

  Liker

 5. Anonym over meg; les mer på bloggen hennes, les historien hennes før du skriver slike kommentarer. Jeg skal ikke skrive så mye mer på hennes vegne, det blir feil, men jeg ble irritert av den kommentaren.
  Uannsett. Kjære, vakre, fine deg. Jeg ser deg, jeg ser at du har det vondt. Jeg ser ikke på deg som et dyr, eller en kriminell. Jeg ser deg som den sterke, fantastiske personen du er. Det gjør ordentlig vondt å lese alt du har opplevd og opplever, det er grusomt vondt å vite at ingenting av det jeg kan gjøre kan hjelpe deg. Jeg har lyst til å be deg overse at folk stirrer og tror de vet at, men det vet jeg at ikke virker. Jeg har ikke opplevd like mye som deg, men noe av det. Jeg vet at det er nesten umulig å overse sånt, så det skal jeg la være. Jeg skulle virkelig ønske at jeg bodde nærmere deg, for du aner ikke hvor mye jeg vil hjelpe og støtte deg. Jeg savner deg, helt grusomt mye. Du er en fantastisk person. Du er et sånt menneske som alle fortjener å ha i livet sitt. Jeg beundrer deg. Du er nydelig på alle mulige måter. Du vet at jeg er her, jeg gjør hva som helst for deg, uannsett hva det måtte være. Jeg ser deg.

  Liker

 6. kan du ikke prøve å undersøke litt vitenskapen bak alt dette? du er jo menneske som resten av oss, du sier du tror andre vet alt om deg? vel da kan det hende du bare er paranoid, det tar lang tid å bevise til andre at du har forandret deg, ord hjelper ikke, du kan bare sende meg en email hvis du lurer på noe 🙂

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s