livstegn

Da har det visst blitt over en uke siden jeg var her sist. Ubevisst- bevisst. Som jeg forklarte i en video for en liten stund siden, så er det ikke alt som passer på en blogg. Jeg kjenner selv hvor grensen går. Når ting blir for nært. Når jeg er redd for å trigge andre. Jeg deler masse på bloggen. Men det er masse jeg ikke deler også. Det er mange som spør om jeg er like ærlig og åpen til behandlerne mine som jeg er til bloggen. Jeg vil si at jeg er mer åpen for dem enn bloggen. Etterhvert som jeg lært meg å stole mer på dem. Men det er forsatt veldig mye jeg ikke forteller til dem også. Det jeg deler på bloggen min, er kanskje 30% av mitt egentlige liv. Og ofte sensuere jeg innholdet jeg deler ganske kraftig, andre ganger ikke.  Det er vel det som er vondest som ikke kommer ut? Det som egentlig burde settes ord på, men som det ikke finnes ord for? 
Så jeg kan skjønne at folk synes jeg har stor forståelse for det jeg sliter med. Men egentlig, føler jeg meg helt lost. Jeg er oppi en stor smørje av ting jeg ikke takler eller håndterer         ( ikke på en «riktig» måte ihvertfall)  

– happypain

3 kommentarer om “livstegn

 1. Hvordan går det med øyet ditt? Jeg tenker så mye på deg, men alt jeg kan si nå er at du må fortsette å være sterk og holde ut. Jeg vet at det ikke er lett, og det er ganske teit å si, men jeg vet ikke hva annet jeg kan si, for jeg har sagt alt jeg vil så så ufattelig mange ganger før allerede. Jeg skjønner utrolig godt at du kan dele alt på bloggen, jeg kjenner meg masse igjen.
  Du er best, Marte, og du fortjener best. ❤

  Liker

 2. Spør om det samme som hun over, hvordan går det med øyet ditt? Godt å se et livstegn fra deg. Var litt bekymret. Håper på det beste for deg, for du fortjener absolutt ikke noe av det vonde.
  Veldig glad i deg, Marte. Støtteklem fra meg. En veldig stor klem. ❤

  Liker

 3. Godt å høre du fremdeles lever:) stå på vennen,dette fikset du:)tenker masse på deg,og sender over en varm varm klem til deg:) klem fra eks victoriasecret1707 Blogg,som nå er adhdrawn.wordpress.com 🙂

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s