kontroll kontroll kontroll

Når jeg nekter å ta medisiner så gjør jeg det på trass. Når jeg ikke spiser så gjør jeg det for å være vrang. 
Det er det du sier
men..
Når du kommer med dosetten. Setter et glass foran meg. Venter på at jeg skal åpne munnen, svelge pillene du har med deg. Er det langt i fra trass som stopper meg. Når middagene er klar, og du beordrer meg til å spise, er det ikke vranghet som stopper meg. 

Jeg vil ha kontroll. Bare litt kontroll. Kunne få bestemme over min egen kropp. 

Det romler i magen, da vet jeg at jeg har klart å holde meg uten mat. Jeg har fått magen til å klage, fordi jeg har klart å kontrollere kroppens behov. 
Når andre ikke for meg til å svelge pillene. Jeg kjenner kroppen reagerer på at de ikke har fått sine nødvendige medisiner,at jeg blir mer borte og sinnstemningen forandrer seg. Så vet jeg at det er noe jeg valgt. At jeg har klart å bestemme over hva som skal inn i kroppen min. 

At du tror jeg gjør det på trass eller for å være vrang..det gjør meg irritert. Men aller mest såret og ydmyket. Såret fordi du ikke ser den kampen jeg kjemper hver dag for å leve så «normalt» som mulig, for å faktisk overleve. Fordi jeg vet at jeg ikke takler livet, at jeg ikke kan være den personen du vil at jeg skal være. Ser du ikke hvor hardt jeg jobber? Siden du ikke ser det, er det kanskje ikke noe vitsi å prøve i det hele tatt? Jeg jobber ræva av meg hver dag. For ingen nytte.

Hvilket liv er det og hele tiden måtte høre på andre? 

Kontroll. Jeg trodde jeg visste hva det ordet betø, men egentlig hadde jeg null peiling. Det er bare et ord sier du kanskje. Men jeg trenger å føle kontroll. Er det så mye å be om?

kontroll kontroll kontroll

– happypain

4 kommentarer om “kontroll kontroll kontroll

 1. Oi! Der fikk jeg noe å tenke på! Takk for at du hjelper og åpne øynene mine for at ting er anneledes enn man forventer!
  Respekt!

  Liker

 2. Jeg kan si som hun første: Jeg skjønner deg veldig godt! ❤
  Skulle gjerne skrevet en laaang kommentar om hvor sterk og god du er, men jeg håper og tror du vet det selv. Du er ihvertfall veldig, veldig sterk. Og veldig, veldig god. ❤
  Veldig glad i deg, vennen min. ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s