13 kommentarer om “25.07.2012

 1. Tenker på deg, veldig, veldig mye. Ta den tiden du trenger. Om det skulle være lenge, eller kort.
  Om du kanskje har lyst til å prate, så er jeg her. ❤ Glad i deg, vennen. ❤

  Liker

 2. Kjære deg!
  Håper du får det bedre snart! ❤ Du fortjener virkelig det beste! Tenker på deg!
  Prøv å ta vare på deg selv! ❤ Verden trenger deg – du er en så fantastisk og god hjertet person!
  Klem ❤

  Liker

 3. Håper du tar livet av deg. Så slipper vi å høre mer på sytingen din.. herregud. Lykke til med selvmordet.

  Liker

 4. Hva i HÆLVETTE er det du sier Anders? Hun er nede nok fra før av så kommer du å ber henne ta livet sitt? Ville du sagt det til en venn? Sier du sånn til folk? Tenk om noen tar livet sitt på grunn av at du sier sånt? Ta deg sammen.
  Kjære deg. Ikke hør på Anders, du er betydningsfull. Mange, mange, mange folk ville blitt trist og lei seg vist du tar livet ditt.
  Husker du den gangen du ringte meg? Jeg stod på brua, klar til å hoppe. Vi hadde ikke snakket på en stund, du var bekymret. Når jeg så det var deg som ringte, så tok jeg den. Jeg gråt, du gråt. Du sa bestemt men kjærlig at jeg ikke skulle gjøre noe før du kom. Og ikke legge på før du kunne se meg. Jeg holdt linja. Jeg ville så gjerne hoppe. Men du sa mye fint til meg. Jeg har aldri følt meg så forstått. Da jeg så deg nærme meg brua, fikk jeg panikk , jeg ville hoppe – du skulle ikke stoppe meg. Men du kom bort til meg. Forsiktig nærmet du deg, redd for at jeg skulle hoppe.
  Ta hånda mi , sa du. Med tårer og snørr over hele ansiktet tok jeg hånda di. Du stelte deg opp på kanten sammen med meg. Der stod vi, på brua sammen. Jeg trodde du skulle dra meg ned. Beordre meg til å komme ned. Men det gjorde du ikke. Vi satt oss ned , med beina dinglene over kanten. Du holdt rundt meg, vi satt sånn en stund. Til slutt spurte du om vi skulle komme oss ned fra kanten. Jeg sa ingenting. Men du førte meg ned. Med et fast grep rundt hånden min. Så satt vi plutselig på asfalten, jeg gråt, du gråt. Du holdt rundt meg, sa ingenting bare holdt hardt rundt meg. Tilslutt hvisket du noe til meg. Det er de fineste ordene jeg noen gang har hørt.
  Du har alltid vært her for meg, nå vil jeg være der for deg. Ikke glem den gangen jeg satt med en hel pilleboks i hånda, og du kom inn og satte deg ved siden av meg. Du er så god du Marte. Ingen er bedre enn deg. Du har reddet livet mitt, flere ganger.
  Jeg er så glad i deg, ikke forsvinn fra meg ❤

  Liker

 5. FY FAEN Anders. Jeg pleier ikke bry meg om sånt, men den kommentaren der kunne du droppet. Det er ikke den første kommentaren din her på bloggen, og om du ikke vil ha «syting» (skal jeg rette på hva du sa, så er det ikke syting, det er terapi) så er det bare å klikke deg ut av bloggen, og ikke lese hva som står. Så enkelt er det, faktisk.
  Jeg håper på mitt høyeste at du ikke tar det til deg, Marte. Du er så betydningsfull, herlig og god. Veldig glad i deg. ❤

  Liker

 6. Jeg sender deg mange gode klemmer kjære deg<3 Det er utrolig vondt når det er på sitt verste, se på alle som bryr seg om deg og er skikkelige glade i deg, du virker som en person som er der for alle andre, og de vil veldig gjerne være her for deg og kjære deg! Jeg håper du ser de rundt deg som bryr deg, selv om jeg vet hvor forbaska vanskelig det er når man er på bånn!
  Jeg følger ofte med på bloggen din, og du virker som en omsorgsfull jente, slike jenter som deg trenger vi flere av her i verden<3

  Liker

 7. Ville bare si at jeg er innom bloggen din hver dag, minst (!) for å se om du har blogget. For jeg vil så inderlig at det skal gå bra med deg! ❤ Stay strong ❤

  Liker

 8. Ikke gi opp, kjære deg. ❤ Håper det går bra med deg, heier på deg!!
  Og Anders, du er et stygt menneske. Håper karma slår deg hardt i trynet en vakker dag. At noen kan være så hodeløse, forstår jeg bare ikke…

  Liker

 9. Jeg tenker masse, masse på deg, jentami. Jeg er veldig glad i deg. Du er så sterk, du klarer dette. Jeg heier på deg og er her hele tiden. Ikke bry deg om Anders, han er lavmål og tragisk. Skjønner ikke at noen klarer å si noe slikt til et annet menneske. Du er best og fortjener best. Glad i deg, alltid.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s