jeg stritter ikke i mot

Jeg har en drøm som har fulgt meg siden jeg gikk på barneskolen. Den dukker stadig opp.

Jeg ligger å flyter på vannet. Jeg er helt alene. Det er strålende sol, så jeg har øynene lukket, fordi sollyset er så sterkt. 
Så plutselig begynner jeg å synke. Jeg legger nesten ikke merke til det. Så pang(!) går det opp for meg hva som skjer. Men jeg stritter ikke i mot. Jeg bare lar kroppen synke. Det er en så deilig følelse. Så utrolig avslappende. Det begynner å bli mørkt, jeg regner med det er døden. Så blir det fullstendig mørkt. 
Jeg druknet. 

Så med ett rykk, er jeg tilbake i den virkelig verden. 
Jeg finner ikke ord som kan beskrive hvor god den følelsen er når jeg ser mørket. Og hvor skuffet jeg blir hver gang jeg skjønner at det bare var en drøm. Når jeg ser hva jeg skriver, ser jeg at det høres idiotisk ut. Egoistisk og fælt. Men den er bare så utrolig god.

Det er frykten som holder oss i livet sier folk.
Visst det plutselig stod en tiger foran meg, hva hadde jeg gjort? Normalt sett ville en person kommet seg bort og vekk så fort som mulig. Men hadde jeg gjort det? Ville jeg løpt for harde livet, fordi kroppens overlevelseinsikter hadde tatt styringen – eller hadde jeg bare stått og ventet på at tigeren skulle drepe meg?

Det har jeg veldig ofte tenkt på. Vist du for eks. tar TV eller i virkeligheten – så gjør folk stort sett hva som helst for å overleve. Det faller på en måte ikke naturlig for meg. Jeg ser ikke den forbindelsen. Det er fælt å si det. Når jeg vet hvor mange som kjemper for sitt eget liv. Det høres egoistisk og grusomt ut. Men det er sannheten. Jeg klarer ikke se grunnen til å løpe fra døden, hvis den virkelig vil ha meg hjem.

Jeg drukner. I min egen grusomme sannhet og virkelighet. Der jeg hører hjemme.


privat//

– happypain

5 kommentarer om “jeg stritter ikke i mot

  1. Nei. Du kan ikke la døden friste deg. Du er så alt for nydelig til å dø, og døden fortjener ikke deg.
    Jeg er veldig glad i DEG, vet du det? Stå på, sterke deg ❤

    Liker

  2. Jeg kan faktisk forstå hvordan du tenker, en liten del av hjernen min blir fristet av slike tanker også, men jeg skulle ønske du ikke tenkte sånn. Fordi du er alt for, altfor god for døden..<3

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s