ikke god nok

Når du snakker med meg har jeg alle antenner ute. Jeg er ute etter tegn på at du synes jeg er dum. Jeg er ute etter om det du sier virkelig er det du mener. Jeg stiller meg mistenkelig til alt du sier og gjør. Sier du akkurat det for å teste om jeg snakker sant? For å sjekke om jeg virkelig har det vondt? 
Når vi har snakket en stund om et tema og jeg spør «hva synes du?» kan det hende jeg ikke er intressert i hva du mener i det hele tatt. Jeg vil kanskje bare granske hvert ansiktstrekk du viser, om stemmen din forandrer seg eller om du skifter stilling på stolen. Andre ganger er jeg intressert i hva du mener. Og noen ganger begge deler. 
Jeg sniker meg forsiktig rundt hjørner, er det noen der? Er det noen som vil meg noe vondt? Hvor er du? 
Når jeg sitter på andre siden av deg, visste du at jeg er livredd for å gjøre noe galt? At jeg hvert øyeblikk venter på å bli avvist? 
Jeg er livredd for å bli avvist. Det er bare for vondt. Er ikke mine problemer store nok? Er det jeg som er svak, som ikke takler livet? Som ikke klarer å fullføre skole. Som ikke klarer noen ting? Ja, det er det.
Jeg er lei av å bli avvist. Fordi jeg ikke er god nok. Det skal bare noen få ord til. Så ligger jeg i grus – langt ned i smertens gap. Visste du det?

Jeg liker meg best gjømt bak en hette.  


privat//

– happypain

7 kommentarer om “ikke god nok

 1. Kunne ikke ha sagt det bedre selv. Du beskrev akkurat hva det er som skjer i hodet mitt. Vit at jeg syns du er sterk i hvert fall, du fortjener å ha det bedre og jeg håper virkelig av hele mitt lille hjerte at du finner deg venner som viser deg kjærligheten du fortjener.

  Liker

 2. De som avviser deg kan bare pelle seg vekk. Kjenner meg igjen i det du skriver..
  Du.er.god.nok! Glad i deg, vennen. ❤

  Liker

 3. Kjenner meg veldig godt igjen.. jeg også livredd for å bli avvist..
  Men du ER god nok ❤ Du er en av de nydeligste personene jeg vet om ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s