en natt for en liten stund siden

…hadde gjort dumme ting fra andres perspektiv og mine egne øyner etterhvert ,og i destruktiviteten slettet jeg hele bloggen. Jeg nølte ikke et sekund, jeg så bare slette-knappen. Jeg vil bare vekk. Det skulle ikke finnes noe bevis på at jeg noen gang hadde eksistert. Så gikk timene og ting ble oppdaget og oppklart. Så angret jeg plutselig forferdelig. Jeg klarte ikke tanken på at de nesten 500 hundre innleggene jeg har publisert skulle bli borte og glemt. At de snart 100 innleggene som ligger i utkast – aldri skulle bli ferdige og satt ord på. At alle de flotte menneskene jeg har fått gleden av å bli kjent med skulle bli borte for meg. Alle de fine kommentarene jeg har fått, og diskusjonene med mindre hyggelige personene jeg har blitt kjent med. Så jeg sendte en melding til blogg.no, og fikk oppretten den igjen. ( takk gud )

Jeg har ofte vært på nippet til å slette bloggen. Men det er alltid noe som holder meg igjen. Bloggen er noe som betyr mye for meg. Den er min «24 timers behandler». Bloggen godtar meg uansett hva jeg skriver og formidler. Jeg kan ikke si om jeg ikke kommer til å slette bloggen, men nå er det best den er oppe. Fordi jeg trenger den. Trenger sårt noen som vil høre på meg og se meg. Og har nytte av den. Så får jeg bare lukke øynene for denne slette-knappen. Drite i hva de mørke tankene mine forteller meg, innse hvor mye den har hjulpet meg. Så uansett hva som skjer videre – så vet jeg at bloggen er der for meg. Selv om livet er så forferdelig vondt.

Dessuten fant jeg et brev i postkassa igår. Fra nydelige Linn-Therese ( link til bloggen hennes) You made my day♥


privat//

– happypain

10 kommentarer om “en natt for en liten stund siden

 1. Åå, så bra du opprettet den igjen! Bloggen betyr mye for meg også, DU betyr mye for meg. ♥ Veldig, veldig glad i deg. Du er så sterk!

  Liker

 2. Jeg er veldig glad for at du har bloggen din. For om bloggen din blir slettet, så føler jeg at jeg mister deg, og det er noe som jeg virkelig ikke vil. Stå på, kjære, du er herlig<3

  Liker

 3. Jeg er så glad du fikk tilbake bloggen din, og ikke sletter den på nytt! Du skriver utrolig bra, og hjelper utrolig mange mennesker. Jeg har fått håp og ikke følt meg så alene av å lese bloggen din! Og du får jo ut tankene.. alt det vonde du har inni deg ved å blogge og det er utrolig viktig.. det er som terapi. Og hvis du føler bloggen hjelper, er det viktig at du har den!
  Du fortjener deg beste! Sender deg en stor klem ❤

  Liker

 4. Du skal vite at så lenge bloggen er oppe, eller så lenge DU eksisterer, hjelper du utrolig mange flere enn deg selv også, UANSETT! ❤ Fordi du gir oss (meg) håp! Å fordi vi (jeg) virkelig bryr oss (meg) om deg! ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s