legen

«jeg ser det ikke er lenge siden du hadde et selvmordsforsøk i følge journalen din. Det er viktig for meg å vite at du er 100% frisk nå »

«jeg synes du skal være helt ferdig i psykiatrien før vi tar denne operasjonen»

« for meg ser du jo veldig oppgående ut. Journalen din viser jo også at det er en stund siden du har hatt terapi, regner med du er frisk»

Igår ble jeg tilkalt til sjukehuset for kontroll ang beina mine. Det siste året har jeg vært på kontroll hver 3-4 uke, men nå er det noen mnd siden jeg var der sist. 2-3 månender siden var jeg hos en ortoped, og vi ble enige om at en operasjon var det beste. Da bruddene ikke vil gro som jeg har i føttene. Så har jeg ikke hørt noe mer fra dem, irriterte meg ganske – men har hatt nok å tenke på så har ikke plaget meg så veldig. 

Men da jeg snakket med en lege idag, fikk jeg vite at ortopeden som jeg snakket med hadde diskutert med andre leger som hadde bestemt seg at psyken min måtte bli bedre først. Det skjønner jeg jo selvfølgelig. Men hvorfor har de ikke sagt en dritt til meg? Denne operasjonen har jeg tross alt ventet på siden midten av 2011. 

100% frisk? Kødder du med meg? Hvis du har den berømte tryllestaven som gjør deg frisk over natta, så se til hælvette og kom med den.

Jaja, jeg er helt frisk. Føler meg topp – aldri hatt det så godt før jeg..
Du har møtt meg EN gang. Vist du bare hadde vist hva jeg går gjennom hver dag, for meg er det ingen sannsynlighet at jeg våkner i morgen. Visste du det? Jeg føler meg dårlig. Veldig dårlig. 
Jeg er på kanten av stupet, visste du det? 

Tilslutt ble det til at operasjonen kanskje skal skje ut på høsten en gang. Men jeg gir blaffen. Kunne ikke brydd meg mindre lenger. 
Fuck helsevesenet. Fuck verden. 


privat// 

– happypain

9 kommentarer om “legen

 1. Åfyfaen.. Hva annet skal jeg si? Jeg er glad det ikke var fastlegen din.
  Staystrong, kjære nydelige deg. ❤ Veldig glad i deg!

  Liker

 2. Begynte å gå til «søvn-spesialist-psykolog-jævel» person i mars 2011. THEY STILL DON’T KNOW WHAT’S WRONG WITH ME. Gått på forskjellige søvnmedisiner, vært innlagt, tatt EEG (tror det skrives sånn?) og skal være labrotte eller wtf på sjukehuset en gang i løpet av året men jeg er ikke viktig nok så er satt opp på en venteliste. Way to go Norge -.-

  Liker

 3. Fy faen så provosert jeg blir!! At det ikke står du har noen selvmordsforsøk i det siste – hva faen? Det betyr da slettes ikke at du har det bedre! Og absolutt ikke at du med ett knips med fingeren er frisk! Stygge lege, aner han ikke at sånt kan trigge?
  Virkelig, jeg ser smerten din, uavhengig av eventuelle selvmordsforsøk, selvskading og alt det som vises på utsiden. Det er ikke dét som forteller hvordan man har det og den fuckings legen burde tenke seg om før han kommer ut med noe som i verste fall kan føre til at noen faktisk tar livet av seg…
  Tenker veldig masse på deg, vennen. Som jeg har sagt før, styrken din er en stor inspirasjon for meg. Sender mange varme klemmer. ❤

  Liker

 4. Så idiotisk av legen! Han kan vel ikke forvente at du skal bli 100% frisk før du tar operasjonen! Det er jo umulig. Hadde jeg vært deg hadde jeg byttet lege. Du trenger den operasjonen og da er det viktig du får den så fort som mulig! Det fortjener du ❤
  Håper det går bra med deg ❤

  Liker

 5. Psykiatrisk helsevesen fungerer virkelig ikke i Norge. Jeg er dritt lei av hele systemet, ser de ikke hva de gjør med pasientene?
  Stå på, det vil bli bedre en dag, bare vent å se, så vil lyse komme, jeg lover deg ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s