saksa på kontoret

Hver gang jeg kom inn på kontoret for å ta medisiner, spørre om de kunne slå på internette, skrive ukeplan eller få en beskjed som ingen andre skulle høre, lå den på det låste skapet med medisiner – saksa. Det var til og med en gul post it -lapp festet til den med navnet mitt på. En stripe med størknet blod dekket saksen. Som alle kunne se. Den havnet der fordi jeg i vilt raseri en gang kastet den på et av personale som ikke ville forlate rommet mitt. Når jeg spurte om jeg kunne få den tilbake, fikk jeg til svar «tror ikke det er så lurt» Er dere morsomme eller? 
Hvorfor skulle den jævla saksa ligge midt i synsfelte på folk? Bare for å minne meg(andre?) på at det er sånn Marte løser problemene sine? Dagen jeg flyttet ut, lå forsatt saksa der. Den ligger nok ikke der lenger.  

– happypain

10 kommentarer om “saksa på kontoret

  1. Greit nok at de tok den, men de kunne iallefall lagt den et annet sted enn midt i synsfeltet til folk.
    Du er alltid i tankene mine. ❤

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s