sorg?

Det kom snikende på, også PANG var den der for fullt. Det er noe nytt. Noe ubehag jeg ikke vet hvor kommer fra. En ny smerte. Det begynte for ca to uker siden. Jeg trodde håpte at det var noe som skulle gå over. Jeg skulle så inderlig ønske jeg kunne snakke om det, men hvordan skal man beskrive en smerte man ikke vet hva er? 
Det kjennes ut som en sorg. Sterk kjærlighetssorg, eller tapet over å ha mistet noen man er glad i .. eller .. jeg vet ikke. Men det gjør vondt. Jævlig vondt. 
Jeg har mistet masse og mange på mine 17 år. Mennesker, vennskap, kjærlighetsforhold, muligheter, sjanser og masse annet jeg ikke orker å tenke på en gang. Men har aldri kjent på en sånn smerte. 

Jeg synes det er nok nå. Jeg er lei av smerter. De er der 24/7. Og har vært der så lenge jeg kan huske, faktisk. Hvordan er det å leve uten psykisk smerte? Jeg vet ikke, det er nesten for jævlig å si. Men jeg vet faktisk ikke. Det høres egoistisk ut, som det bare er meg i hele verden som føler det sånn. Men det vet jeg jo at det ikke er. 

De siste nettene har tårene meldt sin ankomst. Det er som alle tårene jeg spart på over flere år, har bestemt seg for å komme nå. Jeg visste ikke at jeg hadde så mye tårer en gang. At psykisk smerte kan gjøre så vondt fysisk, er nesten skummelt. Enkelte ganger jeg sikker på at hjerte mitt skal slutte å slå. Det kjennes som det er på god vei ut av brystet. Kjennes ut som hele meg skal sprenge hvert sekund. 

Hvor blir det av løftet jeg så ofte har hørt? Om at ting skal bli bedre.

pust
bare pust
(men det gjør så vondt) 

det kan ikke gjøre vondt og bare puste
(jo, det kan det og er det)  


privat//  – bilde som egentlig var til et prosjekt for lenge siden, men det passet fint inn, synes jeg.

( tusen takk for fine, fine fine kommentarer. Jeg er ikke flink til å kommentere tilbake, men det betyr ikke at jeg ikke setter pris på de. For det gjør jeg)

– happypain

9 kommentarer om “sorg?

 1. Det evigvarende løfte: Det blir bedre. Du blir sterkere av smerten, og til slutt står du oppreist gjennom alle stormer du møter. Urealistisk? Ikke egentlig. Du er en sterk jente, selv om det ikke føles slik, alltid!

  Liker

 2. Kjære deg.. ❤ Det høres ikke egoistisk ut, det lover jeg deg. Stå på, kjære deg! Jeg er så veldig glad i deg, og bryr meg virkelig om deg. Veldig "fint" bilde, om jeg kan si det. Du er veldig vakker. ❤ Både utenpå og innenpå.

  Liker

 3. Jeg beundrer deg stort. Du er så vakker og du virker som et fantastisk menneske! Utrolig trist å lese hvordan du føler det, jeg håper det blir bedre for deg en dag. Du er sterk!

  Liker

 4. Kjenner meg bittelitt igjen, har fått mange slike ‘gråteanfall’ som jeg kaller det. Bare at mine er vel mer basert på rein dødsangst, eller at følelsene mine knuses som et speil helt uten videre.
  Du er så utrolig sterk! Stay strong, stay beautiful. Tenker på deg! ❤

  Liker

 5. Det smerter meg å lese hvor vondt du har det. Jeg vet jo du har det helt jævlig, men når man leser det blir det så mye mer.. hva skal jeg si? Ekte.
  Jeg kjenner meg så igjen at det føles ut som om jeg kan ta på følelsene dine, vennen min. Jeg kunne forresten også så veldig gjerne ønske jeg faktisk kunne ta på dem – at jeg bare kunne gått inn i deg og fjernet dem rent fysisk, eller gjort noe så de løste seg opp. Forduftet, ble borte for alltid.
  Du aner ikke hvor mange ganger jeg har sittet her ved pc-skjermen min og bare hatt lyst til å skrike. Det er så forjævlig urettferdig. DU, av alle fantastiske mennesker her i verden – er det en her i verden som i hvert fall ikke fortjener noe slikt, er det deg!
  Om jeg bare kunne ville jeg tatt smertene dine for deg, selv om det hadde blitt dobbelt opp for meg og veldig sannsynlig mye mer enn jeg hadde taklet, men heller meg enn deg. Jeg er så glad i deg, kjære, gode jenta mi, og om jeg hadde visst hvordan, hadde jeg vært villig til å gjøre omtrent hva som helst for å fjerne det vonde du bærer på. I det minste gi deg en liten lommelykt til å ha der i det vonde mørket.
  Men inntil videre vil jeg du skal vite at du har en utrolig stor plass i hjertet mitt, og tankene mine. Husk på at det er mange der ute du har en veldig stor betydning for. Deriblant meg. Jeg har vært dårlig på å holde kontakten i det siste føler jeg, men det skjer så mye rundt meg som tærer på at det har blitt.. mye. Men vit at uansett er du like mye i tankene mine. Både dag og natt.
  Håper jeg en dag kan få gitt deg en klem i virkeligheten i stedet for å sende de gjennom en skjerm snart… ♥

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s