det er lett å være etterpåklok

Jeg visste det ville komme. Det hjemsøker tankene mine hver dag. Men da det plutselig skjedde, overveldet det meg. Selv om jeg har vært igjennom det så mange ganger før, kommer det alltid som et sjokk. Jeg skulle handlet annerledes, sagt noe. Men det er greit – noen må ta ansvaret. 

Tilgi meg, eller ikke gjør det – det spiller ikke så stor rolle lenger.

Det er lett å være etterpåklok – men jeg fikk som jeg fortjente.

Et «unnskyld» er ikke nok lenger – og har aldri vært det.

Når du vet det står «TAPER» skrevet med store bokstaver i panna på deg. 


privat//

– happypain

12 kommentarer om “det er lett å være etterpåklok

  1. DU er ingen taper. Du er i tankene mine om dagen, veldig mye, faktisk. Husk at jeg er veldig glad i deg. Stå på, sterke og gode deg. ❤

    Liker

  2. Du må vaske pannen din for ordene lyver. Du er ingen taper. Du er et vakkert menneske med en stor smerte inni deg. En smerte jeg forstår så godt. Du er tøff som klarer skrive åpent om det og det er sant…du kan ikke forutse når smerten tar tak i deg og holder deg fast igjen. Det er vondt å vite du bærer den smerten. Stor klem fra meg ❤

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s