tørre å bli glad i noen

Så lenge jeg kan huske har jeg hatt vanskelig for å ha en relasjon med andre mennesker, men mest de siste årene. Når folk blir kjent med meg sier de ofte at jeg er en person som er lett å komme i kontakt med. Kanskje ser det sånn ut på utsiden, men på innsiden er jeg redd. Redd for at de ikke skal like meg, redd for at jeg skal ødelegge relasjonen med å gjøre dumme ting. Redd for hva en relasjon med et annet menneske betyr. Hva en relasjon med et annet menneske egentlig forventer av meg. Jeg tror ikke jeg har de indre verdiene som skal til for at en relasjon skal fungere. 
Nå 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s